ĆERKA CRNOGOROSKOG BIZNISMENA PREBAČENA U ZATVOR: Evo šta je Emina Adrović ustvari radila pre nego što je izazvala tešku saobraćajnu nesreću

Bečići

Emina Adrović, foto Facebook

Emini Adrović (30) iz Budve, ćerki vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena

 Emina je ćerka bivšeg policajca koji je sagradio luksuzni hotel-dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je i da je menadžer hotela – kaže izvor blizak istrazi.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom i prebačena u istražni zatvor u Spužu.

OTAC MILOŠA (25) IZ ZVEČANA KOJI JE TRAGIČNO NASTRADAO U BEČIĆIMA DUBOKO POVREĐEN: Čovek čija je ćerka bila za volanom došao je na sahranu i pokušao da ostavi novac na grobu moga sina

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 km/č kada je, kako se sumnja, naletela na mladi par. Verenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve, sumnja se, naletela Emina.
Snežana i Miloš su se tada, prenose mediji, vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije i kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća.
Miloš je sahranjen na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što je njegovo telo dopremljeno iz Crne Gore. Prebačeno je u kuću u kojoj je živeo sa bratom i roditeljima.
U vezi sa prebacivanjem njegovog tela bilo je velikih komplikacija, jer su vlastodršci lažne države Kosovo pravili problem zbog toga što je reč o “državljaninu Srbije”. Tek po intervenciji srpskih vlasti, Miloševo telo dopremljeno je kod njegovih roditelja. Od njega su se juče oprostili roditelji, brat i mnogobrojni rođaci i prijatelji.
(Dnevne.rs/Novosti.rs/Izvor: Alo.rs)