BRUTALNO NASILJE O KOME BRUJI SRBIJA: Tinejdžerka koja je šamarala devojčicu juče pokušala da se ubije?!

nasilje

Foto: printscreen/Kurir

Ustani gore! Šta nećeš? Ustani gore, bre!
Šamar, jedan, drugi… Koleno u glavu…
Ne udaraj me, pusti me!

Ne. Ovo nije scena iz filma, ovo je još jedno u nizu brutalnih vršnjačkih nasilja koje se nedavno dogodilo u jednom beogradskom parku! Uznemirujući snimak na kome se vidi petnaestogodišnja tinejdžerka koja preti i krvnički udara u glavu dve godine mlađu devojčicu zgrozio je javnost!

Kako Kurir nezvanično saznanje od izvora upućenog u ceo slučaj, agresivna devojčica sa snimka je tinejdžerka koja je pre dva dana u Žarkovu pokušala da izvrši samoubistvo.

HOROR KOD VRŠCA: Ubio ženu iz lovačke puške da bi je sprečio da ima druge muškarce kad on umre!?

– Devojčica je bila kod kuće sa majkom, a policija je došla na vrata da je traži kako bi je ispitali upravo u vezi sa ovim snimkom jezivog nasilja. Kada je devojčica to čula, pobegla je u WC, zaključala se, popila lekove i prerezala venu na jednoj ruci. Nakon toga majka je pozvala Hitnu pomoć – otkriva naš izvor.

Prema njegovim rečima, najpre je prevezena na VMA zbog sumnje da se otrovala lekovima, a kasnije je zbrinuta na klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

RAT KRIMINALNOG PODZEMLJA NA ULICAMA SRPSKE PRESTONICE: Da li je bara postala premala za krokodile?

Stravične scene surovog zlostavljanja i batinanja snimala su druga prisutna deca, koja se i nisu trudila da odbrane žrtvu. Tek kada se situacija zaoštrila, odreagovali su.

Nasilna devojčica je na početku vikala: “Šta nećeš? Ustani gore!”, da bi potom žrtvi, koja je sedela i gledala u zemlju, udarila šamar. Mala nasilnica nastavila je da se trinaestogodišnjoj devojčici unosi u lice. Dok joj je ona govorila da je pusti, ova joj je udarala šamare!

KRISTINA POSLALA POLICIJI MEJL, ZA PORODICU – ZASTAŠUJUĆ: Obrt u slučaju nestale devojčice

Napadnuto dete pokušalo je da se skloni ponavljajući: “Pusti me! Pusti me! Moram kući, nemoj da me udaraš više!” Međutim, glavna akterka je nastavila histerično da viče, urla i preti detetu uz nove udarce, da bi je u jednom momentu čak udarila kolenom u glavu!

Nije poznato koji je bio razlog ovog napada, ali svakako da za ovako nešto nema opravdanja.

LAŽNI PRESRETAČI HARAJU SRBIJOM Imaju falš značke i policijske blinkere, otkrivamo gde najčešće operišu (INFO)

Ovo je samo još jedan pokazatelj da su deca sve brutalnija i da vršnjačko nasilje ne jenjava.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/M. Branković – J. Rafailović)