BRUTALNA PLJAČKA KOD BAČKE TOPOLE: Lopovi izudarali ljude dok su spavali u kolima, izbušili im gume, razbili staklo, opljačkali i pobegli (INFO)

zločin

Foto: Tanjug

Bračni par iz Kruševca brutalno je napadnut jutros kada su stali da se odmore od dugačkog puta na jednoj benzinskoj pumpi kod Bračne Topole. Nakon što su im uništili kola, napadači su udarili suprugu a ko zna šta bi se desilo da se njen muž nije probudio i pojurio ih.

Jasmina J. kaže za Kurir da su jutros oko 3 sata njeni roditelji, koji su se vraćali iz Štutgarta za Kruševac, brutalno napadnuti na jednoj benzinskoj pumpi udaljenoj oko 20 kilometara od Bačke Topole.

“Kako bi se odmorili, jer su mislili da su u Srbiji tj. svojoj domovini sigurni, parkirali su na pumpu. Posle par minuta izbušena im je guma i zadnje staklo suvozača je razbijeno, pritom je mojoj majci nanet udarac u glavu i odneta torba sa svom dokumentacijom i parama”, piše u mejlu koji nam je poslala ova žena.

Njena majka je uspela da prodrma svog supruga i probudi ga, a on je odmah krenuo za lopovima.

PROGUTALA GA NIŠAVA: Ovo je mladić koji je nestao u NABUJALOJ reci (FOTO)

Međutim, oni su pobegli. Kako tvrdi Jasmina, policija je došla na lice mesta odmah i napravili su zapisnik a u neformalnom razgovoru sa njenim roditeljima rekli su da se to dešava “svake noći”.

Jasmina kaže da je policija savetovala njenim roditeljima da potraže ukradenu torbu jer lopovi obično samo uzmu novac. I zaista su je pronašli oko 10 kilometara od prvog izlaza na autoput, a u njoj je bilo sve sem para.

SKANDAL TRESE SRBIJU: Kum MINISTRA U VLADI SRBIJE ukrao 2 kilograma heroina iz policijske stanice?!

“Ovim želim da upozorim ljude koje idu u domovinu, da bi nostalgiju umirili i taj tesko zarađen evro tamo potrošili da se čuvaju…jer na kraju ostaje samo tuga i razočarenje…”, napisala nam je Jasmina.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)