BRUTALAN ZLOČIN Srpski pevač SVIREPO UBIO devojku, PEVAČICU! Tukao je, slomio joj kosti, a onda SMRSKANO TELO gazio autom! (FOTO)

sesir

Jelena Turšum, Foto: Facebook

Pevačica Jelena Turšum (35) ubijena je u Travniku, a iza nje je ostalo troje maloletne dece.

Jelenu je svirepo ubio vanbračni suprug i kolega, Zoran Gromović, bivši učesnik “Pinkovih zvezda”.Ovo svirepo ubistvo dogodilo se 2015. godine, ali ovakve tragedije nikada ne smemo zaboraviti i uvek se treba boriti protiv nasilja nad ženama. Nakon ubistva, Jelenin očuh ispričao nam je šta se dogodilo.

“Našu Jelenu je Zoran u subotu odveo među vikendice, gde ima malo ljudi. Tu ju je tukao i lomio kosti dok se nije onesvestila i pala na zemlju. Besan na nju, seo je u svoj “pasat” i tri puta prešao preko njenog tela dok nije umrla. Onda je otišao do prve vikendice i sam pozvao policiju”, pričao je još u šoku Nenad Škorić, očuh tragično nastradale pevačice.

Tragični događaj odigrao se na malom makadamskom putu koji vodi ka Gornjem Putićevu, a u blizini Zoranove vikendice.

ubica

Foto: Printscreen

Prema pisanju bosanskih medija, sve se desilo nakon svirke na kojoj su zajedno nastupali.

Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena preminula od posledica traumatskog šoka koji je uzrokovan višestrukim prelom koštanih struktura.Zoran je u policiji tvrdio da to nije namerno učinio, nego da se radilo o nesrećnom slučaju, te da se zbog pijanstva ne seća svih pojedinosti. Tamošnji tužilac je naložio veštačenje vozila

Uloženi dokazi

Isto je zanimalo i sutkinju Stanu Imamović, člana Sudskog veća. Dr. Cirhlarž je kazao da ima tragova i na levoj strani vozila. Nakon što je tužilac Meho Bradić uložio materijalne dokaze, završen je dokazni postupak optužbe. Odbrana je predložila da se na narednom ročištu sasluša sudski veštak Stipo Martinović.

(Dnevne.rs /Izvor: Alo/R.J.)