BRAT UBIJENE NOKAUTIRAO UBICU U VIŠEM SUDU: Devojčica (12) gledala KAKO JOJ OČUH UBIJA MAJKU, a sada ga je ugledala u sudnici i odmah počela da vrišti

ubistvo

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Bojan Mijatović (31), rođeni brat brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva, juče je Višem sudu u Pančevu nokautirao zeta Sinišu Radovančeva (51), koji je optužen za zločin.

Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu na njen 30. rođendan, dok su očekivali goste. Biljana je preminula na licu mesta, a krvoproliće se događalo dok su se u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega mesec dana i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka.

Siniša je na prvom pretresu rekao da je bio isprovociran kada je potegao nož na ženu, tvrdeći da je nikada neće prežaliti. Međutim, juče je u sudnici došlo do incidenta.

– Biljanin brat je došao želeći da pogleda u oči čoveka koji mu je ubio sestru. Čim je ugledao Sinišu, zaleteo se i nokautirao ga pesnicom. Nastao je pravi haos. Razdvajali su ih sudski stražari – priča izvor za Pink.

PLAKALA JE I REKLA: “NE ZNAM ŠTA ĆU S NJOM” Starica se žalila na ćerku 3 dana pre nego što ju je ova MONSTRUOZNO UBILA (INFO)

Nije poznato kako je Siniša reagovao, kao i to da li je zadobio povrede. Kako saznajemo, nadležna služba suda je odmah reagovala, a protiv Bojana Mijatovića biće podneta prekršajna prijava.

Pančevo

Foto: Fejsbuk/Biljana Mijatović Novi profil

Biljana je ubijena posle rođendanskog ručka, kada je izbila svađa zbog novca. Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce kad mu je rekla: „Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje!“

– Poslednje čega se sećam je da sam kao kroz maglu video Biljanu kako leži. Posle toga sam krenuo napolje i osetio hladan vetar. Kasnije su mi rekli da je Biljana mrtva! Nikada je neću prežaliti, da nije naše ćerke Anje, ja bih bio sada kod nje. Ovo je tužna porodična tragedija – vadio se nevešto Siniša na prvom pretresu.

Njihova ćerka Anja uskoro puni godinu dana, a nalazi se u hraniteljskoj porodici, iako je Sinišin sin iz prvog braka pokrenuo postupak za njeno usvajanje.

NE TERAJTE NAS U RAT! Vučić: Ako nas saterate u ugao, moraćemo da se branimo

Siniša Radovančev je od septembra 2017. izdržavao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog nanošenja teških telesnih povreda u opštoj tuči iz 2006. godine. Biljana je tada bila trudna, a porodila se 22. oktobra 2017. godine. Suđenje se nastavlja 9. novembra.

Biljanina ćerka vrištala kad je videla Sinišu

Kako saznaju mediji, Biljanina ćerka iz prvog braka teško podnosi sve što se dogodilo, a početak glavnog pretresa morao je čak da bude odložen jer se potresla kada je Sinišu srela ispred sudnice.

Biljana

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

– Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke – navodi izvor iz suda.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/Pink)