BRAT NOVOSAĐANKE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Trebalo je da krenemo na more 31. avgusta, dan pre tragedije presećna uzela je vozačku!

samoubistvo

Foto: Fejsbuk

Smrt Aleksandre Božić (20) iz Novog Sada, koja je u subotu dva sata posle ponoći izvršila samoubistvo skočivši sa Mosta slobode u Dunav, za njene roditelje i prijatelje potpuna je misterija. Prema rečima njene majke Ivone Dragić, Aleksandra nije imala ni jedan jedini razlog da naudi sebi.

Neutešna majka kaže da još ne može da poveruje u to da njene Sandre više nema.

– Ne znam šta joj se desilo. Niko ne veruje da je mrtva. Ona nije bila takva osoba. Ništa nije ukazivalo na to da bi ona mogla da digne ruku na sebe. Kuku meni, šta me snađe. Otišla je moja lutka – jecala je juče Ivona.

JAKA KARTA U POLITIČKIM PREGOVORIMA: Koliko je Srbija bila blizu da napravi atomsku bombu?

Planirali letovanje

Ona kaže da je dan pre tragedije išla s Aleksandrom u kupovinu, pošto su planirale porodično putovanje na more.

FOTO: FACEBOOK

– Tog dana smo išle da uplatimo odmor, da idemo nas troje. Ona, sin i ja. I uplatile smo Egipat. Posle smo kupovale kupaći kostim i vratile se normalno kući. Aleksandra se spremila za grad i izašla s bratom. I ne znam šta joj se posle desilo – kaže majka i dodaje:

– Moguće da se tada s nekim čula. Ona je imala neku ljubav, ali je odavno raskinula s tim dečkom. Ne verujem da se zbog toga ubila.

Otac je identifikovao

Ivona ističe da Aleksandra nije imala nikakve traume kod kuće.

– Normalna smo porodica. Ona je student. Polagala je ove godine i prijemni za drugi fakultet i položila je. Polagala je i vozački, a tražila je i automobil koji će da kupi – priča Ivona i nastavlja:

– Nasmejana je uvek bila. Volela je život. Jeste da sam ja razvedena, ali viđala se redovno s ocem, sa rodbinom. Ne znam šta je bilo, jer nju tog trenutka očigledno nije zanimalo, niti je o nama razmišljala.

Aleksandrin brat Luka ispričao je da je telo njegove sestre identifikovao njihov otac i da ju je prepoznao po tetovaži.

DETALJI TRAGEDIJE KOD SOPOTA: Tinejdžer se posvađao sa devojkom, uzeo dedin pištolj i PRESUDIO SEBI!

– Nadao sam se da ćemo je naći, da je živa. Sve mi se srušilo – kaže Luka i prepričava šta se desilo kobne večeri:

– Sestra, ja i drugarice smo otišli u „Lazin salaš“. U jednom trenutku mi je rekla da bi ona išla kući. Rekla mi je da će taksijem kući i ništa mi nije bilo sumnjivo. Ko bi pomislio da će to uraditi. Da sam nešto posumnjao, ne bih je pustio ni trena samu. Dva dana smo je svuda tražili – očiju punih suza kaže Luka.

FOTO: S.S., PRINTSCREEN

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/S.Stojanović)