BRANKO SA SEDAM METAKA IZREŠETAO BIVŠU ŽENU: Nije mi žao ni što sam decu ostavio bez majke?!

gradilište

Foto ilustracija: Printscreen/Telegraf TV, Tanjug

Rođaci nesrećne žene kažu da je on juče čekao da Violeta izađe iz kuće u dvorište, a kada se ona pojavila, ispalio je u nju sedam hitaca iz pištolja.

– Njih dvoje su se razveli, a Violeta se vratila kod majke Radmile (85). Juče oko šest sati ujutro, ona je izašla po drva za šporet. Nije ni zakoračila, kada je na nju, sakriven u dvorištu, zapucao Branko. Jadnica, odmah je pala na beton. Ispalio je ukupno sedam metaka u nju. Najgore od svega je to što joj je on prišao posle ispaljena četiri hica i ispalio joj još tri – u srce, stomak i glavu, iako je već bila mrtva. Hteo je da se osigura da ju je ubio – kažu rođaci ubijene Violete koje smo juče zatekli kako peru krv na mestu na kom je ona preminula.

Branko je posle zločina otišao sto metara dalje od Violetine kuće. Sakrio se kod vrtića i odatle pozvao policiju.

– Ubio sam ženu, dođite po mene – rekao je Branko službeniku koji se javio na broj 192.

Prema rečima izvora, policija je brzo došla u Karavukovo i uhapsila osumnjičenog ubicu.

Neverica u Vranju: Muškarac (40) oteo pištolj policajcu i pucao sebi u stomak (INFO)

– Mirno je sačekao patrolu i prepričao zločin. Rekao je da je iz noćne smene pravo došao do kuće Violetine majke, i to da bi je ubio. Ispričao je da se sakrio i da ju je neko vreme čekao da izađe – kaže izvor.

On dodaje da je Manić policajcima rekao da se ne kaje zbog zločina.

– Ne kajem se, to sam planirao duže vreme. Nije mi žao ni što sam decu ostavio bez majke. Jedina želja mi je bila da ubijem Violetu i to sam i ostvario – navodno je rekao Manić posle hapšenja.

Rođaci ubijene žene kažu da je u trenutku zločina u kući bila samo Violetina majka, koja ne čuje dobro.

– Mrtvu Violetu ispred kuće našao je sin, koji je iz noćne smene došao da obiđe majku i baku. On je naišao na jeziv prizor i doživeo nervni slom – pričaju rođaci i dodaju da su Violeta i Branko bili u braku 27 godina, ali da su se pre šest meseci razveli.

UŽAS U SOMBORU: Napadač izbo mladića (28) nožem ispred apoteke

– Imaju dvoje dece i troje unučadi. Međutim, Branko je uvek bio prgave naravi i od početka je psihički i fizički maltretirao Violetu. Trpela je sve to zbog dece, a pre godinu i po dana je rešila da ga napusti i prešla je da živi kod majke. Pre šest meseci su se i sudski razveli. Mislili smo da je to kraj njenoj patnji. Ali Branko joj nije davao mira – priča rođak.

Prema njegovim rečima, Manić je Violeti najavio da će je ubiti.

– Navodno joj je rekao, kada su bili na ročištu za podelu imovine, da će je ubiti. To je sada i uradio – kaže on.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)