BORILA SE KAO LAVICA: Životna priča misice Dajane će vam SLOMITI SRCE!

tragedija

Foto: Printscreen

Dijana Milojković je preminula u 33. godini posle duge borbe sa teškom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao konačnu presudu.

Rođena je u Ćupriji 1987. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, postala je i “Miss Evrope” kao i “Miss sporta”, te je nastavila da radi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta.

Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

IZGUBILA BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU! Preminula misica Dijana Milojković u 33.godini

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma
grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala svoja iskustva.

View this post on Instagram

Thankful👼🏻💖

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

Ona je u javnosti postala poznata i kao devojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću. Kada je Dijana izgubila kosu zbog hemoterapija i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. Stefan Karić, koji je čak i istetovirao Dijanin lik na svom telu i koji joj je dugo pružao podršku, raskinuo je sa lepom misicom.

Dijana je objavila da je razlog njihovog raskida Stefanovo neverstvo, ali da želi da ostane sa njim u dobrim odnosima jer joj je pružao podršku kad joj je najviše trebala.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)