BIZARNA BORBA ZA MRTVOG SINA: Majka momka koji se ubio u Molu na sahrani jedinca je uradila jednu jako strašnu stvar

tragedija

Foto-ilustracija: Telegraf, AP/Tanjug

Samoubistvo momka K.N. (23) koji se prošle nedelje obesio u Molu, potreslo je javnost, ali je dodatan šok izazvala reakcija njegove majke.

Naime, kada je devojka tragično preminulog mladića nazvala njegovu majku da joj to saopšti, ona je rekla da “ne može odmah da dođe iz Bečeja, već sutra”.

Psihijatar i psihodramski terapeut, dr Nebojša Baba, za Alo je rekao da je ovde reč o poremećenim porodičnim odnosima i vezi majka-sin, koji su značajno uticali da jedan mlad čovek sebi presudi.

TEŽAK SUDAR: Jedna osoba preminula, dve povređene u saobraćajnoj nezgodi kod Cerovca (INFO)

– Ovo malo činjenica koje imam ukazuju na to da je u konkretnom slučaju bilo poremećenih odnosa između članova porodice. To nije jedini faktor koji je doveo do toga da jedan mlad čovek podigne ruku na sebe, ali je svakako značajan – naveo je za Alo dr Nebojša Baba.

Da podsetimo, ovaj par se upoznao preko društvenih mreža, a potom su počeli zajednički život. Na tavanu iznajmljene kuće u Molu K.N. je pronašla njegova devojka E.V. Samo par meseci pokušaja života u zajednici koja je trebalo da im donese boljitak i “beg” od primarnih porodica, prekinuti su u kući u ulici JNA u Molu.

Stravičan prizor zatekao je E.V. kada se prošlog petka od majke vratila oko 18.30 časova u kuću gde je živela sa ubijenim K.N.

– Počela je da doziva momka, a potom otišla na tavan, jer joj je ranije govorio da će počiniti samoubistvo. Presekla je konopac o koji se mladić obesio i nazvala njegovu majku da joj saopšti šta se desilo, ali joj je ona odgovorila da “ne može sada da dođe iz Bečeja, sutra će” -prepričala je devojka ovaj nesrećan slučaj.

Nakon povratka iz Srbije, fudbaler počinio jeziv zločin! Svirepo silovao i ubio devojku, pa njeno telo ostavio u šumi (FOTO)

Mladić je sahranjen prošle nedelje, a njegovu dojučerašnju devojku sačekao je novi šok.

Uznemirena i tužna prepričala je da joj majka mladića nije dozvolila da uđe u kapelu i da joj nije dozvolila da prisustvuje sahrani, rekla je za Alo jedna meštanka.

HOROR NA KOSOVU: Albanci pucali na srpski bračni par i njihovu maloletnu decu! Metak prošao pored glave majke

– U pitanju je bizarna borba za mrtvog sina. Ovde se radi o prebacivanju odgovornosti majke na devojku – objasnio je za Alo dr Baba.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Alo)