BIVŠI POLICAJCI PRETE DA ĆE SE ŽIVI SPALITI: Opsadno stanje ispred zgrade suda u Kragujevcu

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Iz vrha kragujevačkog MUP-a naređeno je da se po cenu hapšenja spreči samospaljivanje preko 20 bivših policajaca iz Raške ispred Apelacionog suda u Kragujevcu.

Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Suda. Policajci optuženi u sporu doneli benzin i dva šatora.

Sud rešava po osuđujućoj presudi Višeg suda u Kraljevu

– Kolege nije vaš život vredan ničega, nemojte se spaljivati. Svi mi se poznajemo, biće sve u redu – ubeđivao je svoje bivše kolege jedan od policajaca iz patrole koji se nalazi od ranog jutra kod zgrade Suda.

“Prespavao kod mene, pa mi odveo ćerku”: Potresna ispovest oca otete devojčice (9) iz Sente

-U samoj zgradi i na stražnjem ulazu, videli smo veliki broj pripadnika interventne jedinice, a nezvanično se pročulo da je iz vrha kragujevačkog MUP-a, naređeno da se uhapse svi koji pokušaju da unesu benzin zbog izazivanja opšte opasnosti”.

– Nas nekoliko se zaklelo u crkvi da će se zapaliti ukoliko nas osude. Dosta je bilo maltretiranja, šikaniranja, terora. Mi nemamo kud – kažu optuženi iz Raške okupljeni oko suda u Kragujevcu koji su se obratil svim međunarodim organizacijama u EU za zaštitu ljudskih prava.

Naelektrisana atmosfera u emisiji uživo između načelnice pedijatrije i nezadovoljne majke: Ova ČETIRI ključna pitanja će morati da rasvetli inspekcija (FOTO)

Oni su doneli dva šatora i 22 flaše benzina. Pre ulaska u sud prošli su rigoroznu kontrolu i pretres. Suđenje je počelo u 10 časova.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)