BIO JE NEKRUNISANI KRIMI KRALJ ZVEZDARE! NJEGOVE POSLEDNJE REČI SVI PAMTE: Ne znam kako sam živ! Ubijen je 2 sata posle njih!

devedesete

Foto: printscreen/youtube

Dejan Marjanović Šaban, bio je nekrunisani krimi kralj Zvezdare. Završio je građevinsku školu, imao trgovinsku firmu, dobra kola, lepe cure.

Pričalo se da je u vezi sa Jelenom Karleušom, ali je on to demantovao. Voleo je da pokazuje svoju moć i razbacivao se novcem, što se ostalim žestokim momcima nije svidelo.

Poslednji intervju Dejana Marjanovića Šabana, nekrunisani kralj Zvezdare, dao je dva sata pre svog ubistva.

– Jutros u pola 4 su pokušali da me ubiju! Pucali su sa stepeništa iznad mog stana. Ne znam kako, ali ostao sam živ. Imao sam više sreće nego pameti. Vraćao sam se kući. Odjednom je zapraštalo! Imao sam sreće, zbog komšiluka sam bio tih, a nisam ni upalio svetlo u hodniku. Kad sam otključao vrata, sa stepeništa je počelo da trešti. Bacio sam se kroz vrata u stan, nogom sam zalupio vrata, sva su izrešetana, a u stanu je haos. Dođite da slikate.

OTAC KRVNIČKI TUKAO ĆERKU, PA JOJ STRGAO MAJICU: Devojčica (14) pobegla u susedno dvorište, a onda je usledio još veći HOROR! (INFO)

-Ne znam iz čega je pucano, iz više revolvera, heklera ili uzija. Posle sam čuo trku i pucača više nije bilo. U hodnik su izašle uplašene komšije. Saznaću već danas ko je pucao, ali me više zanima: Zašto? Sad je na ulici neko čudno vreme, klinci šetaju sa pištoljem za pojasem i čekaju nekog poznatog da upucaju. Bojim se samo tih napaljenih momaka da se preko mene mrtvog ne proslave. Ali jadna je to slava. Danas je veština ne ubiti nikog, a veličina ostati živ. Sutra ću već biti daleko. Idem u Ameriku. Ćao!

– Rekao je novinaru da dođe sa fotoreporterom u 14h. Novinar je čekao fotografa koji je kasnio. U 14.30 im je javljeno da je Šaban upucan u potiljak kada je izašao da kupi novine i cigare. Ubio ga je njegov petnaestogodišnji potrčko Mali Paun, koji je prethodno takođe pokušao da ga ubije na vratima stana.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)