BERBERIN MALU MONIKU ŠIŠAO NOŽEM: Pred njom palio kosu i izgovarao jezivu rečenicu

Berberin

Foto: Privatna arhiva

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, plašio je uplakanu Moniku Karimanović (12) koju je oteo 20. decembra sa ciljem da ispuni svoju bolesnu fantaziju.

Kako otkriva izvor blizak porodici, koji je od samog početka potere učestvovao u poteri za Berberinom i potrazi za Monikom na mnogim mestima gde se Ninoslav krio sa devojčicom bio je prvi, čak i pre policije.

– On nju nije šišao makazama nego nožem. Palio je svu kosu koju joj je skinuo sa glave pred njom i vikao joj: “Grej se sad i uživaj u mirisu svoje kose”. Monika je samo to ponavljala u bolnici kada je spasena – kaže izvor.

Danas je 16. dan potrage za Ninoslavom Jovanovićem, koji je 20. decembra oteo dvanaestogodišnju Moniku Karimanović na putu do škole.

GRAĐANI UZNEMIRENI: Malčanski berberin pokušao da otme još jednu devojčicu?!

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena posle 10 dana pakla.

Potera za zločincem i dalje traje, a prema poslednjim informacijama pretražuje se teren u okolini Niša, Knjaževca i Svrljiga.

   

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Srbija danas.com)