BEOGRAĐANKA IZMISLILA DA JE SILOVANA?! Nigerijac i Somalijac pušteni na slobodu!

auto

Foto: Kurir

Viktor Mesi (31) iz Nigerije, kao i njegov prijatelj A. M. (29), državljanin Somalije, koji su u ponedeljak uhapšeni zbog navodnog silovanja K. S. (18) iz Beograda, pušteni su da se u daljem toku postupka brane sa slobode.

Kako saznajemo, Nigerijac i Somalijac su priznali da su kobnog dana pili alkohol, ali ne i da su silovali devojku.

– Njih dvojica su nakon saslušanja puštena. Čeka se odluka tužilaštva o tome da li će protiv njih biti pokrenut krivični postupak – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, u toku je provera iskaza devojke K.S., koja je tvrdila da ju je Nigerijac najpre namamio da dođe kod njega u stan na Voždovcu, tvrdeći da ima njene eksplicitne fotografije, a da ju je potom silovao preteći joj nožem, dok je A. M. sve to gledao.

– U telefonu Nigerijca pronađene su te fotografije, ali on je tvrdio da ju je on slikao dok su bili u vezi. Takođe, rekao je da je devojka došla dobrovoljno kod njega – kaže izvor i dodaje da je moguće da je došlo do seksualnog odnosa između K.S. i Mesija, ali treba utvrditi da li je to bilo dobrovoljno.

Njena verzija

Podsetimo, devojka je navodno izjavila da se sa Mesijem poznaje od ranije jer je bila u vezi sa njegovim drugom iz Somalije.

ODMOTAVA SE KLUPKO: Sestrić Gorana Ivaniševića organizovao napad na vaterpoliste Crvene Zvezde?

Ona je policajcima ispričala da su je Mesi i A. M. zvali da dođe, ucenivši je  eksplicitnim fotografijama koje je policija naknadno i pronašla u telefonu jednog od mladića.Uplašena zbog tih pretnji, ona je došla kod njih i tada je navodno silovana.

Kako je ispričala policajcima da je Nigerijac postao agresivan čim ju je ugledao na vratima.

– Uvukao ju je u stan. Odmah joj je uzeo mobilni i razbio ga. Zatim joj je stavio nož pod grlo i uvukao je u sobu. Bacio je na krevet i silovao je. Ona je pokušavala da mu se odupre, ali nije uspela. Drugi uhapšeni, A. M., sve vreme bio je tu, ali nije preduzeo ništa kako bi sprečio svog nasilnog druga – ispričao je Kuriru izvor dobro upućen u ceo slučaj.

Devojka je potom objasnila da je posle silovanja uspela da izađe iz stana i da je, bežeći od napasnika, slučajno naišla na policajce.

– Kada je policija došla na vrata Nigerijca, zatekla ga je mrtvog pijanog. U istom stanju bio je i njegov drug A. M. Pokušali su da se odupru hapšenju, ali bezuspešno. U stanu su nađeni iskorišćen kondom i nož – kaže izvor.

OBAVEZNO PROČITAJTE: Ovo su SIMPTOMI SMRTONOSNOG GRIPA koji hara Srbijom! Lekari tvrde da je KASNO za vakcine!

Pili rakiju

Žena, koja je samo tri dana pre nemilog događaja iznajmila stan Viktoru Mesiju, ispričala je za Kurir da je bila šokirana kada je saznala da je njen podstanar uhapšen.

– Nigerijac je u oglasu video da izdajem stan. Sklopili smo ugovor i uselio se – kaže naša sagovornica.

OBAVEZNO PROVERITE: Ukoliko ovaj račun niste platili, nemojte se čuditi kad vam STIGNE KAZNA U POŠTANSKO SANDUČE! (INFO)

– Koliko sam razumela, mom podstanaru je došao drug i pili su rakiju ceo dan, a onda se sve izdešavalo. Napastvovanu devojku ne poznajem, ali sam čula da je valjda bila u vezi sa jednim njegovim drugom, sa kojim je navodno bila i zatrudnela. Šta se tu tačno desilo, ne znam – rekla je ona.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.R.)