BEBA OD SILINE UDARCA ISPALA IZ AUTOMOBILA: Zna se gde su sedeli otac i ćerka KOJI SU POGINULI KOD MALE KRSNE!

nesreća

Foto: Printscreen RTS

Do nesreće je došlo kada je “škoda” prednjim desnim delom udarila u zadnji deo kamiona preduzeća “Autoputevi Srbije” koji je stajao u zaustavnoj traci autputa

Otac i kćerka J. B.(59) i T. B. (33) iz Zaječara smrtno su stradali u teškoj saobraćajnoj nezgodi jutros na autoputu Niš – Beograd u ataru Male Krsne kod Smedereva.

Otac je bio na mestu vozača, a kćerka na suvozačevom sedištu. Na zadnjem sedištu “škode” zaječarskih registarskioh oznaka nalazila se i devojčica stara godinu dana G.R. 2018. koja je, srećom, nepovređena.

Prema prvim saznanjima, beba je ispala iz kola u dečijem autosedištu, a prema svedočenju očevidaca, prisebnom reakcijom ljudi koji su naišli, odmah je sklonjena sa autoputa. Devojčica nema teže povrede, a nakon neophodnih pregleda, smederevski lekari Opšte bolnice “Sveti Luka” uputili su dete na Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu

U saobraćajnoj nesreći kod Smedereva poginuli otac i ćerka, u kolima bila i beba!

U automobilu su bile još dve osobe.

– T. T. devojčica stara 15 godina zadobila je prelom ruke, ali nije u životnoj opasnosti, i upućena je za Beograd. Žena Lj. B. (61) zadobila je otvoreni prelom ruke, povredu glave i nakon što je zbrinuta, upućena je na dalju hospitalizaciju na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu – izjavio je direktor OB “Sveti Luka” dr Nenad Đorđević.

foto: Printscreen

Do nesreće je došlo kada je “škoda” prednjim desnim delom udarila u zadnji deo kamiona preduzeća “Autoputevi Srbije” koji je stajao u zaustavnoj traci autputa.

Usled udarca i velike brzine, automobil se zarotirao i udario u bankinu koja deli dve trake autoputa.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)