BANKINA MU JE ODRUBILA GLAVU: Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Surčina (FOTO)

uviđaj

Foto: telegraf

Dušan Nemić (50) nastradao je juče, oko 13.20 sati, kada je na putu Bečmen-Progar izgubio kontrolu nad kombijem, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu usled čega je ostao bez polovine glave!

Kako smo saznali, udarac je bio toliko silovit da mu se deo glave, navodno, odvojio od tela, a nađen je tokom policijskog uviđaja. Njegov suvozač je teške povređen i lekari se bore za njegov život.

Do nesreće je došlo na obilaznici od Obrenovca ka Bečmenu.

“Dosta ste vi mene hapsili” Ukrao policijski automobil, divljao po Borči i sve to prenosio uživo na društvenoj mreži (VIDEO)

– Automobilom pikap „sitroen berlingo“, preduzeća „Ineks bezbednost“, upravljao je Dušan koji je iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu. Prvo je udario u bankinu, a kada se odbio, sleteo je u kanal pored puta. Automobil se više puta prevrnuo, a vozač i suvozač su tada ispali iz automobila. Tokom prevrtanja automobil je prešao preko Dušana i bukvalno mu odrubio glavu, dok je suvozač prošao sa prelomima – objašnjava naš sagovornik.

Foto: telegraf.rs

Prema rečima našeg izvora, nesreću je video vozač „mercedesa“, koji je odmah obavestio Hitnu pomoć i policiju.

Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt vozača. Njegovo obezglavljeno telo bilo u kanalu pored puta, a glava desetak metara dalje. Lekarska ekipa je zbrinula suvozača u KBC „Zemun“, gde je mu je ukazana pomoć.

PUCNJAVA NA SMEDEREVSKOM PUTU: Otvorio vatru iz automobila, IZREŠETAO MUŠKARCA, pa pobegao! (INFO)

– Posle policijskog uviđaja i veštačenja automobila, koji je poslat na vanredni tehnički pregled, utvrdiće se uzrok ove saobraćajne nesreće. Ne isključuje se mogućnost da je do tragedije došlo usled iznenadnog kvara i neprilagođene brzine. Moguće je da je Dušan vozio prebrzo, kao i da su mu iznenada pukle spona ili guma – rekao je naš sagovornik.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Alo)