BAHATOST UZROK JEZIVE NESREĆE KOD ZAJEČARA: Dva vozača se trkala i naletela na auto u kome je bio osmomesečni dečačić?! Beba preminula u bolnici

vozilo

Foto ilustracija: Dnevne.rs

Beba je, saznajemo, preminula u bolnici, dok su ostali povređeni prebačeni u Zdravstveni centar u Zaječaru.

Beba stara osam meseci poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod zaječarskog sela Sačaš, a tri osobe su povređene.

U udesu su učestvovala tri vozila, “pežo 106”, “pežo 307” i “citroen c4”, koja su se kretala iz pravca Negotina ka Zaječaru, ali se još uvek ne zna kako je došlo do tragedije.

Pretpostavlja se da su se dva vozača trkala iz pravca Negotina ka Zaječaru i naletela na auto u kome je bio osmomesečni dečačić.

Beba je, saznajemo, preminula u bolnici, dok su ostali povređeni prebačeni u Zdravstveni centar u Zaječaru, ali za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju.

Gotovo na istom mestu, pre dve godine poginuo je Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan. Otac i sin su poginuli na licu mesta, dok je D.A. povredama podlegla u zaječarskoj bolnici.

Nezvanično, do tragedije je došlo kada se na mostu “opel kadet”, u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte. Nezvanično se saznaje, da je otac upravljao “opelom”, ali da je proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte.

U tom trenutku, na “kadet” je naleteo i kombi, koji se zakucao u zadnji deo auto i bukvalno ga speljskao.

     

(Dnevne.rs/Večernje novosti)