“ANĐELI NEKA TE ČUVAJU, TI TO ZASLUŽUJEŠ” Prijatelji se opraštaju od tragično preminulog Nikole (22), koji je stradao u saobraćajnoj nesreći kod Nove Pazove (FOTO)

nikola

FOTO: INSTAGRAM/RK NOVA PAZOVA / SCREENSHOT

Nikola Dević (22) tragično nastradali mladić u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu između Stare i Nove Pazove, bio je dugogodišnji član rukometnog kluba “Nova Pazova”, a ovaj klub se sada oprostio od njega na društvenim mrežama.

– Tužna vest potresla je Novu Pazovu. Dugogodišnji član rukometnog kluba “Nova Pazova” Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Anđeli nek te čuvaju jer ti to zaslužuješ! – Stoji uz fotografiju na Instagram stranici ovog kluba.

Njegovi prijatelji izjavljuju saučešće uz reči: “Devke, počivaj u miru”.Podsećamo, mladić Nikola Dević (21) i Aleksandra Kolarov (49) izgubili su život u nesreći koja se dogodila na putu između Stare i Nove Pazove sinoć oko 22 sata, dok je dvoje njihovih saputnika još uvek u teškom stanju.

– Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata kada je automobil marke folksvagen pasat idući iz pravca Stare Pazove ka Novoj sleteo sa puta i udario u drvo.

U stravičnoj nesreći kod Nove Pazove poginula snajka poznatog srpskog fudbalera! Aleksandra (49) i Nikola (22) sa svadbenog veselja otišli pravo u smrt, a ovo će vam NATERATI SUZE NA OČI (INFO)

Dvoje mladih je na licu mesta izgubilo život, a dvoje teško povređenih je prevezeno u Zemunsku bolnicu – rekli su “Blicu” u MUP-u.

Prema rečima prijatelja, njih četvoro se vraćalo kući u Novu Pazovu sa svadbe koja je bila Staroj Pazovi i u trenutku preticanja su izgubili kontrolu nad vozilom nakon čega su sleteli sa puta i zakucali se u drvo. Nikola i Aleksandra na licu mesta su izgubili život, dok dvoje ostalih se trenutno nalaze na intenzivnoj nezi Zemunske bolnice i u teškom su stanju.

Svadba sa koje su se vraćali bila je svadba njihovog kolege iz firme koju drži, prema pisanju Kurira Aleksandrin muž u kojoj su svi bili zaposleni. Kurir navodi i da je Aleksandra snajka proslavljenog srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova.

DREVNA PRIČA O ČETIRI SVEĆE: Odvojite 1 minut da je pročitate, NEĆE VAM BITI ŽAO!

Na njegovom Fejsbuk profilu stoji da se godinama intenzivno bavio rukometom i većina fotografija je sa raznih utakmica na kojima je igrao. Takođe, Nikola je bio strastveni navijač Partizana, pa je dosta objava posvetio svom omiljenom klubu.

(Dnevne.rs /Izvor:  N.G.n Blic)