“AMAN LJUDI, PA JA SAM SVEŠTENIK”: Detalji hapšenja popa u Vrnjačkoj Banji zbog posedovanja narkotika (FOTO)

pop

Foto montaža: Dnevne.rs/Pixabay/printscreen/instagram/nps Srbije

Sveštenik Stefan Mitrović, koga je policija u Vrnjačkoj banji sinoć uhapsila zbog posedovanja 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina, bio je sam u vozilu prilikom pretresa. Pri hapšenju je stalno ponavljao jednu rečenicu.

Sveštenik Stefan Mitrović, koji je rodom iz Kruševca, bio je sam u vozilu kada ga je policija zaustavila. Prilikom razgovora sa policajcima bio je nervozan.

– Droga je pronađena kod njega. U vozilu ne postoji štek. Policajci su rekli da žele da mu pretresu vozilo, a on je rekao “aman ljudi, pa ja sam sveštenik”.

pop

FOTO: EPARHIJAKRUSEVACKA / PROMO

-Ipak, policajci su bili istrajni u svojoj nameri i ubrzo su pronašli drogu koju je sveštenik vozio do Vrnjačke Banje gde je trebalo da je nekom preda – kaže izvor.

SAOBRAĆAJAC JE RUTINSKI ZAUSTAVIO AUTO KOD ZAJEČARA: Bacivši pogled ka sedištu za decu, shvatio je da gleda u veliko zlo

Policija trenutno radi na tome da sazna identitet osobe koja je trebalo da preuzme drogu od sveštenika.

Svešteniku Stefanu Mitroviću određena je mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden kod nadleznog tužioca u Kraljevu.

“PAO” JOŠ JEDAN POP: Policija uhapsila SVEŠTENIKA u Vrnjačkoj banji zbog DILOVANJA NARKOTIKA (INFO)

 

JEZIVI DETALJI ZLOČINA U VRANJU: „Video sam Nenada kako zamiče niz njive i preklanog brata oblivenog krvlju“

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Informer)

1 Comment on "“AMAN LJUDI, PA JA SAM SVEŠTENIK”: Detalji hapšenja popa u Vrnjačkoj Banji zbog posedovanja narkotika (FOTO)"

  1. Neka pretresu Patrijarsiju. Mozda imaju laboratoriju.

Comments are closed.