ALEKSANDAR VUČIĆ ZA RTS: Srbija će pobediti, a naš narod na KiM će opstati!

SNS

FOTO: TANJUG FILIP KRAINCANIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će država pomoći svom narodu na Kosovu i Metohiji, pogođenom trgovinskim merama Prištine.

Predsednik je istakao da će Srbija pobediti i da će opstati naš narod na Kosovu i Metohiji, te da neće biti gladan.

“Nećemo dozvoliti ni jednog trenutka da ostanu bez podrške države u svakom smislu”, rekao je predsednik Srbije.

Vučić je, u dnevniku RTS-a, kazao da nemamo mnogo izbora kada se neko ponaša ne samo protivpravno, već iracionalno, poput Prištine sa taksama, i da moramo u toj situaciji da izdržimo i sačekamo trenutak kada će ih oni koji su ih podržavali “pozvati pameti” i takse biti ukinute.

“Nadamo se da će to što pre da se dogodi”, naglasio je on.

Vučić je istakao da se radi u nemogućim uslovima, da kao država gubimo mnogo novca, ali da je najvažnije da pomažemo našim ljudima koji čuvaju naša ognjišta, srpsko ime i prezime, i nećemo dozvoliti da ostanu bez srpske robe.

“To je ono što možemo i moramo da uradimo. Kada su takse bile uvedene rekao sam da će tri dana da se digne medijska buka, a da će samo nas desetina morati da se svakog dana bavi time. Upravo to pokazuje kolika je težina položaja u kojem se nalazimo”, rekao je on.

ZABRANJENA POSLEDNJA EPIZODA! TV Prva se oglasila povodom neemitovanja poslednje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”

Vučić je kazao da iz te kože ne može, niti hoće da izađe.

“Pobedićemo. Opstaće naš narod na KiM, narod neće biti gladan, isplaćivaćemo plate, i uspevati da ih snabdevamo robom, materijalom za bolnice, opremom. Da li će keks isti doći u isto vreme, ostaje da se vidi, ali neće biti gladni”, rekao je on.

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs, agencije)