ALBANAC BRUTALNO PRETUKAO ANĐELU KOJA JE U TREĆEM MESECU TRODNOĆE: Prebio me jer nisam htela da vodim ljubav sa njim?! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

batine

Foto: Privatna arhiva

Albanac S. A. (25) udarao me je pesnicama, davio me i vukao po asfaltu jer nisam htela da idem s njim u hotel, tvrdi Anđela Đorđević (20), koja je u trećem mesecu trudnoće.

Anđela Đorđević (20) iz Bujanovca, koja je u trećem mesecu trudnoće, tvrdi za Kurir da ju je Albanac S. A. (25) brutalno pretukao jer nije htela da ide s njim u hotel.

Prevrnuo se ŠKOLSKI AUTOBUS na putu između Jagodine i Ćuprije (FOTO SA LICA MESTA)

Kako nam je objasnila, napad se dogodio u subotu oko 4.30 sati na putu od mesta Biljače do Bujanovca.
– Tog mladića sam upoznala ranije jer se zabavljao s mojom drugaricom. Bio je kulturan i fin. Te večeri smo s društvom ostali u kafani i mnogo je popio.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ponudio se da me odveze taksijem do Bujanovca. Nisam videla ništa loše u tome – priča Anđela, koja je te večeri ostala duže posle posla jer radi kao promoterka pića.

Nazvao me kurvom

Ona dodaje da je u taksiju bio i njegov brat.
– Ubrzo je u taksiju počeo da me ubeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga. Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali nisam htela. Tada je počela moja agonija – objašnjava Đorđevićeva.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Prema njenim rečima, S. A. je u taksiju počeo da je bije.
– Udarao me je šakama i pesnicama, davio me je, čupao kosu. U jednom trenutku izbacio me je iz vozila i počeo da me šutira gde je stigao. Pala sam na zemlju, ali on nije prestajao. Držala sam ruke na stomaku, samo da sačuvam bebu. Osećala sam udarce nogom u glavu i leđa, šutirao me je po nogama.

POP VOZIO SA 2,06 PROMILA ALKOHOLA U KRVI PA DOBIO 15 DANA ZATVORA: Razlog pijanstva – OBIČAJI NA PARASTOSU!

Vukao me je po asfaltu i pocepao jaknu. Noge mi je odrao. A za to vreme ni taksista ni njegov brat nisu reagovali. Molila sam ga da prestane, a on me je nazivao kurvom – priča devojka i dodaje da S. A. nije znao da je ona trudna.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Tako prebijenu, S. A. ju je ostavio na ulici, a ona je smogla snage da zaustavi drugo vozilo.

– Kada me je taj vozač ugledao, bio je u šoku – kaže naša sagovornica.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Sanjam batine

Đorđevićeva kaže da od te večeri ima noćne more.
– Sanjam batine koje sam dobila. Majka me budi iz košmara jer me čuje kako vičem: “Prestani da me udaraš”. Svaki udarac ko zna koliko puta sam nanovo preživela – uverava nas prebijena Anđela Đorđević i dodaje da je trudna s dečkom s kojim je verena.

BRUTALNO PRETUČEN NA AUTO-PUTU KOD VRČINA: Divljak za volanom METALNOM ŠIPKOM izudarao kamiondžiju (FOTO)

Nudili novac da povuče prijavu

Policija je posle napada saslušala S. A.
– Kako sam saznala, izjavio je da sam pokušala da mu ukradem 1.000 evra, što nema veze sa istinom. Tu njegovu priču podržao je njegov brat, ali i taksista. Bez obzira na to, dan kasnije zvao je njegov brat iz Švajcarske i tražio da povučem prijavu i da će oni da mi plate odštetu. Ubeđivao je moju majku, ali neću odustati. Ništa mu loše nisam uradila, pretukao me je samo zato što sam odbila da budem s njim – kaže nesrećna devojka.

(Dnevne.rs/Izvor: Jelena Rafailović, Kurir.rs)