2 JEZIVA ZLOČINA SU POVEZANA: Muškarac koji je juče izvršio samoubistvo ispred Skupštine ubio PROFESORA DIF-a nekoliko sati pre toga (FOTO)

Ilic

FOTO: DIF / PRIVATNA ARHIVA

Beograđanina Dejana Ilića (48) koji je pronađen mrtav u okolini Stare Pazove, kod Gajićeve bare, ubio je V. Š. iz Stare Pazove, koji je juče izvršio samoubistvo ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Kako je MUP potvrdio, Vlastimir Šever je ubio Ilića, a potom je otišao do Skupštine i na stepenicama sebi pucao u glavu.

Muškarac koji je ubijen hicem u glavu iz vatrenog oružja bio je profesor Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i predavao je korektivnu gimnastiku, nezvanično saznaju “Novosti”.Protiv njega je prošle godine izrečena javna osuda zbog plagiranja doktorske disertacije, nakon čega mu je Senat Univerziteta u Beogradu poništio diplomu.

Telo muškarca je pronađeno kako pluta na površine vode u Gajićevoj bari južno od Stare Pazove. Policija je prvo sumnjala da se on ubio, ali ja kasnije, kako nam je nezvanično potvrđeno, ustanovljeno da je Ilić žrtva zločina.

ilic

FOTO: DIF / PRIVATNA ARHIVA

Nezvanične informacije govore da su Ilić i Vlasimit Šever imali nekih novlanih razmirica, te se u ovom momentu ispituje da li je možda to bio i povod ovog zločina.Upravo zbog toga veštačiće se, tačnije upoređivati, metak koji je ispaljen u Dušana Ilića i onaj kojim je Šever usmrtio sebe ispred zdanja Narodne skupštine.

ŽENA POSLE 50 GODINA NIJE NI ZA ŠTA: Psihijatar Jovan Marić uzburkao strasti izjavama

Šever je inače bio poznat policiji, posebno operativcima koji rade na suzbijanju privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata, y opearivan a saznanja ukazivala su da se već duže vreme krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bekstvu, jer je od nekih ljudi pozajmljivao pozamašne sume a nije im vraćao.

 

(Dnevne.rs /Izvor: A. Ž. A., Blic)