2 Albanca BRUTALNO pretučena u Novom Sadu, jednom se lekari BORE ZA ŽIVOT (INFO)

povreda

Foto ilustracija: Telegraf

Devetnaestogodišnji mladići G. B. i Ć. M. albanske nacionalnosti zverski su pretučeni u noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici u Novom Sadu. Kako saznaje ‘’Blic’’ obijica su zadobili teške telesne povrede, a jednom od njih je ugrožen život.

– Ć. M. ima teške telesne povrede u vidu preloma glave i izliva krvi u mozak. On je operisan i smešten je u šok sobu Urgentnog centra. Teškog je opšteg stanja i sprovode se mere intenzivne terapije kako bi mu se spasao život – rečeno je za ‘’Blic’’ u Kliničkom centru Vojvodine.

Njegov prijatelj G.B. zadobio je takođe teške telesne povrede ali, kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, život mu na sreću nije ugrožen.

Povodom ovog incidenta oglasila se i Matica Albanaca Srbije iz Novog Sada čiji predsednik Demo Beriša kaže da je mladiće napala ‘’za sada nepoznata grupa od četiri osobe, bez ikakvog povoda sem što su međusobno razgovarali na albanskom jeziku’’.

DA LI JE OVO LUKAŠENKOVA „DIKTATURA“: Minsk je najčistiji i najmirniji grad na svetu!

– Policija intenzivno traga za napadačima. Matica Albanaca Srbije ovim putem zahvaljuje lekarima hitne službe Doma zdravlja Novi Sad na brzoj intervenciji i ukazanoj pomoći, a posebno zahvaljuje dežurnoj ekipi Kliničkog centra Vojvodine. Upućujemo apel nadležnim organima da se vinovnici ovog događaja što pre privedu pravdi – piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Matice Albanaca Demo Beriša.

bolnica

Foto: Z.Stanić

Novosadska policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta.

(Dnevne.rs/Izvor: Z.Č., Blic.rs)

4 Comments on "2 Albanca BRUTALNO pretučena u Novom Sadu, jednom se lekari BORE ZA ŽIVOT (INFO)"

  1. Strasno! Kakvi kreteni! Ja sam se identifikovala kao Jevrejka i izraelski drzavljanin u Egiptu i Jordanu,i svi su prema menu bili ljubazni. Ovi su sramota za srpski narod. Ne bi bilo cudo da Albanci napadnu Srbe na Kosovu.A ovi misle da se za nesto bore.

  2. Quo vadis Serbia?!
    Lice Srbije i nacije!
    Sramota

  3. Ma koji Albanci u Vojvodini sve u Albaniju, mars iz Srbije i sa Kosova.

  4. Ivan Milenovic | 10. October 2018. at 21:22 |

    UZAS. Pod hitno pronaci te napadace i nemilosrdno osuditi najmanje ali najmanje 10godina bez prava na bilo kakvo pomilovanje. Znaci nema uslovne slobode za tu gamad. Da ubijes decka zasto? I osuditi svakog ko na bilo kakav nacin pokusa da opravda ovako nesto. Stavite se u situaciju da ste vi njihovi roditelji a oni vasa deca. Samo da bog pomogne da se decko spasi.

Comments are closed.