ZORANOV SIN SE IZLETEO – ‘Ma deda je za.ebao stvar!’: Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu (INFO)

otac

Foto: Zorana Jevtić /Kurir

BEOGRAD – Ni 18 dana posle stravičnog ubistva pevačice Jelene Marjanović policija nikoga nije zvanično proglasila osumnjičenim za ovaj zločin.

Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje Kurir.

U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

Da zaista nešto ne štima u porodici Marjanović i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

[adsenseyu1]

– U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: “Ma deda je za.ebao stvar”, ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč – otkriva naš sagovornik blizak porodici.

MARJANOVIC

Foto: Facebook

Policija je inače uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka. Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vreme su se pojavljivali.

Ispitaće se i ko je još prolazio putem u Crvenki, u nadi da će pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rešavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

[adsenseyu1]

(S. Vojinović/J. Rafailović /Kurir)