ZORANA PREVRĆE OČIMA: Pogledajte kako je ministarka regovala na govor premijerke Ane Brnabić (VIDEO)

govor

Foto: printskrin

Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nije bilo pravo što premijerka Srbije sve zasluge za elektronske građevinske dozvole pripisuje NALED-u

Govor premijerke Ane Brnabić na konferenciji za medije “Duing biznis 2018: Jačanje konkurentnosti Srbije”, nije se nimalo dopao ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

[adsenseyu5]

Blago rečeno, njoj nije bilo pravo što premijerka Srbije sve zasluge za elektronske građevinske dozvole pripisuje NALED-u, a to je i vrlo jasno pokazala prevrtanjem očima i klimanjem glave u neverici.

VEDRANA RUDAN: “Opusti se, ženo. Nemamo više vremena.”

Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović nije se dopalo što je premijerka Ana Brnabić sve zasluge za novi sistem izdavanja elektronskih građevinskih dozvola pripisala NALED-u, te je dok je govorila, prevrtala očima.

Gest Zorane Mihajlović izazvao je čuđenje prisutnih s obzirom na to da njeno ponašanje ne priliči javnom skupu i funkciji koju obavlja, pogotovo što nije prvi put da ima takve nastupe u javnosti.

[adsenseyu1]

Brnabić, koja je bila potpredsednica Upravnog odbora NALED- a, to je govorila na konferenciji za medije “Duing biznis 2018: Jačanje konkurentnosti Srbije”, a Zoranino ministarstvo nije ni pomenula, što je Mihajlovićki očito zasmetalo.

RIGOROZNE ZIMSKE KAZNE STUPAJU OD DANAS NA SNAGU: Ko nema zadnje poziciono svetlo, može da plati 30.000 dinara!

– Najbolji primer evolucije koje je u rad javne administracije unose elektronski servisi jesu elektronske građevinske dozvole i velike zasluge za ovaj rezultat idu svakako NALED-u, koji je direktno pomogao vladi u realiziaciji ove reforme.

– I ja se zahvaljujem posebno kancelariji i svim članovima NALED-a – poručila je na konferenciji Brnabić i dodala da je Skupština Srbije nedavno usvojila i zakon o elektronskom poslovanju, kao i da je završena javna rasprava o predlogu zakona o elektronskoj upravi.

[adsenseyu5]

Mihajlovićka, kako se vidi na video-snimku, ne samo da je prevrtala očima i dok je ovo premijerka izgovarala, već je odmahnula glavom negodujući i čini se i da je nekome u prvim redovima nešto i dobacila.

Pogledajte video-snimak:

“NIKADA MI POLUSVET NEĆE SASTAVLJATI TIM” Oštar odgovor Muslina menadžeru Mateji Kežmanu

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]