ZORAN MARJANOVIĆ UBEĐEN: Izlazim iz pritvora u utorak, nemaju dokaza protiv mene (INFO)

rešetke

Foto: telegraf, pixabay

Zoran Marjanović je ubeđen da će već u utorak izaći iz pritvora, odmah pošto budu ispitani poslednji svedoci tužilaštva. Marjanović tvrdi da policija nema nijedan dokaz da je on ubio suprugu Jelenu i sasvim spokojno očekuje kraj istrage.

Zoran je preko advokata poručio da mu ne dolaze u posetu, jer se uskoro vraća kući.

Inače, njemu po prvi put od 15. septembra kad je uhapšen niko nije došao u posetu, a pre toga su ga redovno obilazili.

[adsenseyu5]

– Zoranu su zato advokati za tri dana, od ponedeljka do srede, dolazili čak četiri puta. Posle razgovora sa njima, on je cimerima i stražarima pričao da će uskoro izaći na slobodu. Advokati su ga uverili da su ispunjeni uslovi za ukidanje pritvora – rekao je sagovornik.

Podsećamo, pritvor je određen zbog uznemiravanja javnosti, zbog čega su njegovi advokati prošle nedelje odlučili da ne daju nikakve izjave, baš iz razloga da ne bi doprinosili tom “uznemiravanju”.

ZAPAD PUŠTA TAČIJA “NIZ VODU”: Prljave igre kosovskog predsednika počinju da mu se OBIJAJU o glavu, najavljuju Francuzi (INFO)

– Cimerima u ćeliji je ispričao da je sa advokatima već pripremio molbusaudu za puštanje iz pritvora, pod obrazloženjem da posle toliko vremena od Jeleninog ubistva i njegovog hapšenja to uznemiravanje javnosti gubi svaki smisao – kaže izvor.

ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE: Američki analitičar UPOZORAVA, opasan preokret na Balkanu – uskoro NOVI SUKOBI!? (INFO)

Podsećamo, strašno ubistvo se desilo 2. aprila prošle godine, kad je pevačica Jelena Krsmanović ubijena na nasipu u Borči.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Informer)

[adsenseyu2]