ZNA SE KO JE OVO URADIO: Oliverova žena ima poruku za njegove ubice (VIDEO)

žena

Foto: Fejsbuk

Milena, supruga lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, bila je u šoku pošto je čula užasnu vest da je njen muž podlegao povredama. Ona je za Pink poručila onima koji su joj ubili muža da se ovo neće dobro završiti.

Milena Ivanović je pre ove izjave, kada je čula od lekara čula stravičnu vest da joj je muž ubijen, smogla snage samo da izgovori: “Opet mi ga uzeše, nisam mogla da ga sačuvam”

Nepoznati napadači pucali su jutros u 8.30 sati na Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici dok je ulazio u prostorije stranke. On je bez znakova života primljen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Ivanović je u bolnicu primljen u teškom stanju i lekari su probali sve da mu se izbore za život. Nažalost, podlegao je povredama.

AMERIČKI STEJT DEPARTMENT izdao ALARMANTNO upozorenje za Kosovo, dva dana pre UBISTVA Olivera Ivanovića!

Milena Ivanović, čim je čula da joj je suprug upucan došla je u bolnicu u pratnji Oliverovog brata i sve vreme čekala ispred operacionog bloka kako bi od lekara saznala detalje o njegovom stanju.

U jednom trenutku, iz sale je izašla medicinska sestra koja je tiho okupljenima saopštila da lekari nisu uspeli da spasu Ivanovića, kada je čula Mileni je pozlilo.

Pogledajte video mesta ubistva Olivera Ivanovića:

UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ: Ubica pucao iz pištolja sa prigušivačem, pa zapalio astru kojom je pobegao (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)