ZLOČINI HARADINAJA I NJEGOVIH SABORACA: Vučić čitao iskaze SVEDOKA, a onda odjednom ZANEMEO (VIDEO)

premijer

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare povodom skandalozne odluke francuskog suda u Kolmaru da odbije eksdradiciju Ramuša Haradinaja u jednom trenutku počeo da čita iskaze svedoka o nečuvenim zverstvima koja su počinili vojnici UČK na čelu sa Ramušem Haradinajem.

U trenutku kada je premijer počeo sa čitanjem nastao je potpuni muk u sali, a on je detaljno opisivao zverstva Ramuša Haradinaja:

– Pošto je jednom čoveku grkljan ispao niko mu nije ukazao nikakvu medicinsku  pomoć i osoba ženskog pola koja je svedok saopštava da je morala da pocepa bluzu kako bi ga previla… – počeo je premijer čitanje.

 

[adsenseyu4]

On nadalje detaljno opisuje nečuvena zverstva nad civilima srpske nacionalnosti… To su brutalna i višestruka silovanja, tortura i batine. Kako se u svedočenju navodi vojnici su ih terali da piju mokraću, jedu izmet, sekli su im uši i davali drugima da jedu…

U jednom trenutku, kada je premijer došao do dela svedočenja u kome se do detalja opisuje čin silovanja, rekao je “Ne mogu” i prekinuo dalje čitanje.

Kako je to izgledalo pogledajte od 6.30 minuta snimka:

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]