ŽIVOTNA DRAMA JELENE JANKOVIĆ: Srpska teniserka prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu (INFO)

tenis

Foto: Reuters

Želi da stavi tačku na karijeru, ali ta odluka se nimalo ne dopada njenoj porodici.

Demotivisana zbog poraza u prethodnom periodu, njena majka Snežana Janković insistira da ona nastavi da se profesionalno bavi tenisom. Pritisak koji gospođa Janković vrši na ćerku dovodi najbolju srpsku teniserku i do suza!

– Jelena poslednjih nedelja prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Iako se dugo lomila da li da prekine sa turnirima ili da se i dalje bori na terenu, ipak je presekla i rešila da stavi tačku na tenisku karijeru.

[adsenseyu5]

Međutim, ova odluka se uopšte ne dopada njenoj porodici, pogotovo majci koja smatra da Jelena i dalje može mnogo toga da pokaže na terenu i da nije vreme za povlačenje, pa insistira da igra i dalje.

“SKIDAM BURMU PA KREĆEM U AKCIJU”: Žene, otvorite oči! Ispovest koja će potresti sve!

S obzirom na to da je Jelena veoma vezana za porodicu i da i te kako uvažava njihove savete i sugestije za profesiju kojom se bavi, njoj ovaj pritisak majke teško pada, jer smatra da je sada pravi trenutak da se pozdravi sa belim sportom.

Dešava se često i da zaplače u frizerskom salonu dok se žali na majku. Zbog protivljenja porodice Jelena je u nedoumici šta da radi sa karijerom, ali da se ona pita već na jesen bi je završila. Posebno zbog toga što želi da se maksimalno posveti privatnom životu i ostvari se kao majka – otkriva izvor upućen u celu situaciju.

[adsenseyu1]

Izgleda da su Snežanini napori da Jelena još pokaže svoj talenat na terenu urodili plodom, pošto će se Jelena naći na US Openu, koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra, kako je i sama nedavno najavila na svojoj Fejsbuk stranici.

DESET GODINA SE BORILA DA ZATRUDNI: Kad bih počela da plačem NIKADA ne bih prestala!

– Ja jesam borbena i volim ovaj sport i volim da se takmičim, ali, nažalost, moje telo mi ne omogućava da igram na ovom nivou. Povrede me ubijaju u pojam, izgubila sam i samopouzdanje i volju uopšte i motivaciju.

BILA JE NAJRUŽNIJA MLADA NA SVETU: Svi su joj se smejali, a posle 6 godina svi se za njom okreću (FOTO)

Grehota, ljudi dođu da navijaju i stvarno imam puno fanova širom sveta koji me podržavaju, ali nažalost nisam sposobna, nisam u situaciji da pružim ono što bih mogla da se osećam dobro – kazala je nedavno nekada najbolja teniserka sveta za domaće medije i tako i sama nagovestila da razmišlja o prekidu karijere.

(Dnevne.rs /Kurir sport / Puls online)

[adsenseyu4]