ŽIVIM kao PAS NA ULICI, nemam PREBIJENE PARE, “MOLIM” za PARČE HLEBA! Vapaj Titovog unuka šokirao je Balkan (FOTO)

unuk

Foto: Telegraf

Živim od 18.000 dinara penzije, imam ćerku od 10 godina, za koju plaćam alimentaciju i 2.800 dinara za njene časove francuskog. Ženam me je totalno upropastila, pare potrošila, kola prodala, sve stvari odnela, tako da sam maltene ostao na ulici – kaže unuk Josipa Broza Tita

Josip Joška Broz, unuk doživotnog predsednika SFRJ u intervjuu za Njuzvik otkriva da nikada nije bio u težoj životnoj situaciji, jer od primanja ima samo penziju od 18.000 dinara.

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

“Živim kao pas”, reći će u iskrenom razgovoru, jer, osim prezimena, od dede nije ništa nasledio.Tako je bar ovih nedelja odlučio beogradski Viši sud, koji je, posle više od tri decenije, okončao ostavinsku raspravu, ostavivši maršalove potomke bez nasledstva.

[adsenseyu1]

– Živim kako moram. U stanu ne uključujem grejanje, vozim se autobusom, ljudi me časte, pozovu na ručak, a meni ne treba dnevno pet obroka, dovoljan je i jedan. Ali koga uopšte interesuje što sada živim kao pas.

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

– Živim od 18.000 dinara penzije, imam ćerku od 10 godina, za koju plaćam alimentaciju i 2.800 dinara za njene časove francuskog. Ženam me je totalno upropastila, pare potrošila, kola prodala, sve stvari odnela, tako da sam maltene ostao na ulici. Napravila mi je aferu zbog navodnog nasilja u porodici, pa mi je policija oduzela oružje od dede. Posle su mi iz stana nestali i sat i prsten od Tita.

[adsenseyu1]

Joška Broz kaže da je Goli otok napravljen za “prevaspitavanje” i da ono što se tamo događalo nije stizalo do Tita?!

Foto:Telegraf.rs

Foto:Telegraf.rs

– Nije bilo televizije, ni radija, ni telefona… Za Goli otok Tito je saznao od Aleksandra Rankovića, tek kada je on otišao tamo i video sve pa mu preneo. To je bio apsurd koji nije smeo da se dogodi.

– Dragoljub Mićunović priča da je bio na Golom otoku, ali neka kaže šta je bio tamo. Bio je saradnik Službe.

Prema njegovim rečima Jovanka Broz znala je sve o Titu, a sve priče o njoj su čiste laži.

– Nije htela da ga tuče, nije htela da ga ubije, da se bori za vlast… Ona je samo njemu prenosila šta se čuje sa strane i zato ju je trebalo skloniti. Znam da njeni zapisi postoje, ona je noćima nešto kucala, a ne zna se gde je to završilo. Objavljivanjem njenih memoara čula bi se prava istina.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)