ZIDOVI SU SMRSKALI NESREĆNU SRPKINJU: Ovo je Ana koja stradala u ekslpoziji gasa u stanu u Beču

tuga

Nesrećnu Srpkinju zidovi su SMRSKALI (FOTO), Foto: facebook

Srpkinja Ana B. (29), majka dvoje dece iz Velike Plane, stradala je u eksploziji gasa u Beču usled koje se urušila zgrada u Četvrtom bečkom okrugu.

Njeno telo pronađeno je među ruševinama fasade, a ona je bila prva žrtva koju su spasilačke ekipe uspele da izbave iz ruševina.

Prema rečima očevidaca, žena nije imala nikakvu šansu da preživi, bila je potpuno zatrpana velikim komadima ruševina koji su otpali sa zgrade.

– Ana je u vreme eksplozije bila u stanu sa sinovima. Mlađe dete je bilo u toaletu, a starije u dnevnoj sobi. Kada je video da pada televizor, otrčao je i izvukao brata iz kupatila, a onda su ih komšije izvukle na sigurno. Anu, koja je bila u dečjoj sobi, detonacija je bacila na zemlju, a preko nje su popadali delovi razrušene zgrade – priča jedan od očevidaca.

LETOVANJE IZ PAKLA: Otišli kolima u svojoj režiji u Grčku, odmor im se pretvorio u pakao zbog lokalnih policajaca

Anin partner Dejan T. u trenutku nesreće bio je na radnom mestu.

Nešto kasnije, pronađena je i druga žrtva eksplozije, a radi se o jednom muškarcu, čiji identitet još nije poznat. Inače, u zgradi sa 22 stana bile su prijavljene 22 osobe. Od stana broj 16 na trećem spratu, u kom je Ana živela sa decom, ostale su samo ruševine.

Inače, u ruševinama su spasilačke ekipe pronašle i jednu krojačku lutku, za koju su najpre mislili da je ljudsko telo.

         

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)