Zatvoren restoran Novaka Đokovića u Monte Karlu: Evo zašto je Nole MORAO da načini nepopularan potez

tenis

Publika u Londonu je ponovo bila svim srcem protiv Novaka Đokovića, Foto: EPA/Will Oliver

Jelena i Novak Đoković zatvoriili su restoran u Monte Karlu, a osoblje polako pakuje poslednje kutije zaostale opreme, piše Blic.

Biznis koji su Novak i Jelena Đoković počeli 2016. godine u Monte Karlu moraće da sačeka neko bolje vreme. Naime, restoran koji je bio pogodan za vegetarijance i u kojem su se hranile brojne poznate ličnosti je zatvoren.

Ova vest rastužila je sve stalne mušterije Đokovića, ali i domaćine.

– Novak i Jelena su morali da zatvore restoran jer se taj deo grada renovira i sve radnje i poslovni objekti će morati određeni period da budu izmešteni. Njih dvoje su uložili ne samo mnogo novca već i truda da osmisle i postave na noge ovaj koncept. Kada im je stigao dopis da će zbog rekonstrukcije morati da zatvore restoran, nije im bilo svejedno jer će ponovnim otvaranjem morati iznova da privuku mušterije – kaže izvor Blica.

– Ne znam da li će nakon rekonstrukcije nastaviti na istom mestu da vode biznis, svakako će u međuvremenu morati da plaćaju prostor u kojem će biti sačuvan sav nameštaj i oprema. U svakom trenutku, ako odluče, oni mogu otvoriti restoran i na drugoj lokaciji jer su pri planiranju ovog nabavili najbolju kuhinjsku opremu, ali i nameštaj za enterijer koji su osmislili neki od najboljih svetskih dizajnera. Novak i Jelena su bili česti gosti u svom restoranu jer su tu obedovali obroke koji su spremani po njihovom planu i programu. On ima poseban režim koji je usklađen sa treninzima i mnogo im je značilo što su imali svoj restoran u kojem su bili sigurni šta jedu.

ISPOVEST RAZOČARANE NIŠLIJKE: Zašto moram da budem rođena u Beogradu da bih bila Beograđanka? (INFO)

Đokovićev restoran bio je među najpopularnijim mestima u Monte Karlu, naročito zbog toga što je bio u vlasništvu tenisera, pa su njegovi fanovi iz celog sveta dolazili u nadi da će sresti srpskog asa.

U Novakov restoran svraćali su mnogi sportisti, kako teniseri tako i fudbaleri, košarkaši, odbojkaši i vaterpolisti, ali i drugi pripadnici džet-seta. Među onima koji su često svraćali su i Endi Marej, Tomaš Berdih, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić…

     

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)