ZASTRAŠUJUĆE: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa!

parking-servis
Kako saznajemo muškarac je zadobio teške telesne povrede

Predrag L. večeras oko 19.30 sati na placu “Parking servisa” na Starom sajmištu u Beogradu muškarac je polio sebe i dežurne policajce G. K. i M. D. benzinom i zapalio svu trojicu!

[adsenseyu4]

Muškarac je ovom prilikom teško povređen, dok su policajci pretrpeli lakše telesne povrede.

Arhivska fotografija

– Policijski službenici zadobili su opekotine nižeg stepena, dok je Predrag L. zadobio opekotine neutvrđenog stepena – saznali smo na licu mesta.

Kako Kurir saznaje, Predrag L. je potpuno bio van sebe jer mu je “pauk” danas dva puta odneo automobil! Prvi put čovek je došao i platio, posle čega je odvezao automobil. Međutim, nekoliko sati kasnije pauk mu je ponovo odneo automobil, što očigledno nije mogao psihički da izdrži.

[adsenseyu4]

– On je došao sa dve flaše pune benzina. Ispred ulaza u Parking servis se polio benzinom, a dežurni policajci su odmah naslutili da hoće da se zapali. Tada su odmah potrčali ka njemu kako bi ga zaustavili u nameri da se zapali. Ipak, stigli su prekasno jer se očajni čovek već zapalio – saznali smo na licu mesta.

Tada je buknuo plamen. Kako saznajemo policajci nisu teže povređeni, ali je čovek koji se zapalio zadobio teške telesne povrede. Ministar policije Nebojša Stefanović odmah se uputio u klinuku u Zvečanskoj ulici kako bi obišao povređene policijske službenike.

Uskoro opširije…

4 Comments on "ZASTRAŠUJUĆE: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa!"

  1. nemamo pravu informaciju gde je bilo vozilo koje je pauk odneo,ali iz licnog iskustva kda je meni vozilo bilo odneseno ,pitam policajca kako su odneli vozilo kad nema znak da je zabranjeno parkiranje,pametnjakovic odgovara:ako nema znak da je dozvoljeno parkiranje onda je zabranjeno.zakon tumace kako njima odgovara i u ovako tesko vreme ljudi polako pucaju po savovima iepilog toga zbog 100e,a sa druge strane poljackali drzavu za milijarde i niko neodgovara.

  2. I ja sam danas imao dozivljaj silovanja,samo su meni samo jednom odneli auto. Dezurni policajac mi je objasnio da ako nema znaka za zabranu parkiranja i zaustavljanja to ne znaci da je parkiranje dozvoljeno a i suvise je skupo postavljati znakove kada se pomenuto podrazumeva. Nazalost bas u ulici iz koje mi je odnet auto a bio je parkiran ispred privatne kuce, sam video uredno postavljene gore navedene saobracajne znake. Redovno placam parking gde god da stanem po gradu i mnogo mi je lakse da to uradim SMS porukom pa mi je samim tim zalije sto me neko ne opomenu ili obavesti da parkiranje nije dozvoljeno. Kolicina para koju uzimaju za odnosenje vozila je bezumna, jer je trecina plate, vec smanjene, kako bi se pomoglo drzavi. Ako drzava ne misli na gradjane ne znam ni zasto postoji. Drzava nisu crni audiji i lepo obucene slatkorecive kreature. Drzava je narod.

  3. dase dva puta auto odnese ne razumem ali znam jedno da je neko iz vrha nebih ga pipnuli evo nepravde gde coveka dovede zalosti moja

  4. Ружица Величковић | 12. фебруара 2015. at 07:16 |

    Neki mogu da ubijaju ljude kao zečeve (sin Željka Mitrovića) i nikom ništa, veći je greh parkirati se tamo gde to nije dozvoljeno. Odavno mi nemamo državu, ovo je sprdnja od države. Mi smo kolonija koja je u izumiranju.

Comments are closed.