ZAR TREBA DA MRZIM ČOVEKA ZATO ŠTO JE SRBIN?: Velike reči selektora Hrvatske, koje bi trebali najpre pročitati svi Hrvati!

selektori

Foto: VSS/UNIQA / Promo

Svojim umerenim i gospodskim izjavama tokom Svetkog prvenstva u Budimpešti, ali i ranije, selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak kupio je ljude u Srbiji

A pogotovo posle intervjua koji je dao Jutarnjem listu, gde je govorio o prijateljstvu sa Dejanom Savićem i činjenici da prezire politiku.

[adsenseyu5]

– Volim Hrvatsku iznad svega, rekao sam to milion puta. To je moja domovina, obožavam je, to je vrh, ali ja ne mogu nekoga ne voleti samo zato što je iz Srbije ili ne znam odakle. Bez obzira na to šta se u prošlosti dogodilo, konkretno u slučaju srpskog selektora Dejana Savića, ponosan sam što smo prijatelji. Smatram da je reč o savršenom gospodinu, živi isti način života kao i ja, veliki smo prijatelji. Zašto se ne bismo slagali, ja volim njega koji voli svoju Srbiju isto onako kao što ja volim svoju Hrvatsku – rekao je Tucak i nastavio:

– U bliskoj prošlosti dogodilo se to što se dogodilo, znam da su u vreme rata mnogi doživeli tragedije i izgubili drage ljude. Uvažavam sve to i prihvatam, ali zaista mislim kako je došlo vreme da počnemo živeti normalno.

UČITELJICA GODINE U BEOGRADU: Ceo raspust sređivala učionicu i napravila MALI RAJ učenicima za početak godine (FOTO)

– Nacionalizam, što je to?! Ako to znači voleti svoje, onda sam nacionalista, ali gledati nekoga drugog drugačijim očima zato što je Srbin, Afrikanac… to je totalna glupost. Može onda da se mrzi neko zato što je u horoskopu Jarac. Čovek je čovek, bez obzira na to odakle je. U Šibeniku žive mnogi ljudi koje ja ne volim i koji ne vole mene, pa mi to što su oni Hrvati ništa ne znači.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

2 Comments on "ZAR TREBA DA MRZIM ČOVEKA ZATO ŠTO JE SRBIN?: Velike reči selektora Hrvatske, koje bi trebali najpre pročitati svi Hrvati!"

  1. dobrivoje | 7. August 2017. at 14:17 |

    Bravo ljudino!

  2. Postoji samo podela na ljude i neljude,sve ostale su podele lazne…

Comments are closed.