ZAKLAO ŽENU NASRED DVORIŠTA, PA SINU POSLAO JEZIVU PORUKU: Iza rešetaka ga stigla kazna!? (INFO)

saobraćaj

Foto: Tanjug.rs

U Okružnom zatvoru u zaječaru preminuo je Dejan Cvetković, zvani Menda (49) koji je prošle godine ubio svoju suprugu Irenu iz sela Drenovac nadomak Knjaževca. Kako nezvanično saznajemo, ubica je preminuo od infarkta.

Kako je “Blic” već pisao Cvetković je početkom jula 2016. godine u porodičnoj kući u Drenovcu zaklao svoju suprugu Irenu (33) jer je želela da ga napusti.

[adsenseyu5]

Ovaj zločin šokirao je celu Srbiju jer je počinjen na izuzetno svirep način. Naime, Cvetković je svoju suprugu najpre nekoliko puta ubo nožem u porodičnoj kući. Nesrećna žena se svim silama branila od besnog supruga i uspela je da pobegne u dvorište.

Samo nekoliko sekundi joj je nedostajalo da izađe na ulicu i možda sebi spasi život, međutim Cvetković ju je sustigao i zaklao u porodičnom dvorištu.

Njihovom sinu, koji danas ima 12 godina, ostavio je oproštajno pismo u kome je napisao: “’Izvini što sam te ostavio bez majke koju najviše voliš. Ali, tata više nije mogao da izdrži.’”

POGINULE ČETIRI OSOBE U STRAVIČNOM NEVREMENU: Pljuskovi i grmljavina zabeleženi svuda u regionu (VIDEO)

Pre zločina, ubica je bio na odeljenju neuropsihijatrije gde se lečio od simptoma sličnim parkinsovoj bolesti u Zaječaru odakle je izašao kobnog dana.

Cvetković je bio kockar, zbog dugova je rasprodao traktor, automobile, naterao suprugu da uzme kredit. Nesrećnoj ženi je dojadio takav život i tragično je završila samo zbog toga što je želela razvod.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Suzana Božinović,Blic.rs)

[adsenseyu2]