ZAKLAO ŽENU NA SLAVI PRED DECOM I UNUCIMA: Prošlo je dve godine od jezivog ubistva kod Kruševca!

ubistvo

Foto:Fejsbuk/Olivera Milenović

Mesar Nebojša Pavlović iz sela Varvarin kod Kruševca zavio je svoju porodicu u crno kada je na krsnoj slavi Sveti Đurđic nožem usmrtio svoju suprugu Milicu, i to pred svim gostima, unucima i decom.

– I danas kad se setim tog dana, jednako mi je teško. Sliku oca kako napada majku nožem, pa kreće na moju decu mislim da nikad neću izbaciti iz glave – priseća se ćerka Olivera Milenović za beogradske medije i dodaje da je njena majka godinama trpela batine i maltretiranje.

Milicu je suprug tukao od početka sklapanja braka, a tek kada je u jednom trenutku nasrnuo i na Oliverinu decu, ona i njen brat su oca prijavili policiji. Nakon toga, nisu pričali gotovo dve godine, a prvi susret desio se tog dana kada je Nebojša došao u porodičnu kuću.

[adsenseyu5]

– Kada je ušao u sobu, imao je čudan pogled, ali sam se ponadala da je došao konačno da se izmirimo, jer nam je slava. Obišao je sto, pozdravio se sa mojim ujakom i krenuo za majkom. Zaklao ju je s leđa. Bio je kasapin, uradio je to u sekundi – plačnim glasom priča Olivera.

– Mama se samo okrenula i rekla “Vodite ga odavde, ubode me“, a zatim naslonila na sudoperu i pala. U sledećem trenutku, tata je krenuo ka mojoj ćerki, ali ga je ujak sprečio da napravi još veći pokolj, bacivši se na njega – priča Olivera.

SRBIN KOJI JE BIO NA HRVATSKOJ STRANI U VUKOVARU: Ratovao protiv rođenog brata, nisu se videli 26 godina!

Nebojša Pavlović pronađen je mrtav u kruševačkom zatvoru, gde je boravio nakon što je uhapšen posle stravičnog zločina koji je počinio. Olivera kaže da su tek nakon njegove smrti saznali da je bio teško bolestan, te su pretpostavljali da je to mogao biti uzrok što je potegao nož na njihovu majku.

– Brat i ja smo se zakleli tog dana, kada je ubio majku, da nikad u kuću neće ući. Kada je umro, razmišljali smo da li da platimo nekome da ga sahrani, ali smo odustali od toga kako ne bismo navukli neko prokletstvo na decu. Ne osećam ništa kad mu palim sveću, to radimo reda radi – priča ona.

NOVAKOVE SUZE SLOMIĆE VAM SRCE: Pričao je o njoj i zaplakao (VIDEO)

Inače, Olivera i njena porodica od tada više ne slave, tj. ne pozivaju goste u kuću na dan krsne slave, već je samo obeleže uz pravoslavne običaje, a drugi deo dana posvećuju odlasku na Miličin grob.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]