Zahtev OVK makedonskim vlastima: Povucite svoje varvarske formacije iz Kumanova, ne radite isto kao i Srboslovenski varvari!

teroristi

Foto: Facebook/Trimat Kumanovar

– Pozivamo varvarske formacije da se povuku iz Kumanova i ostave mirne građane na miru. Albanci su navikli na ovakve scenarije od strane Srboslavenskih varvara – piše u saopštenju UČK

UČK od ranih jutarnjih časova prati razvoj situacije u Kumanovu, prenose albanski mediji.

– Ovakav scenario je uperen protiv albanskog naroda, i ovo zastrašivanje je uvod u etničko čišćenje Albanaca i isterivanja naroda iz domova. Pozivamo varvarske formacije da se povuku iz Kumanova i ostave mirne građane na miru. Albanci su navikli na ovakve scenarije od strane Srboslavenskih varvara – piše u saopštenju UČK koje su jutros preneli albanski mediji.

– Nepridržavanje zaključaka Ohridskog ugovora iz 2001. nateralo je Albance da se sami brane. Izražavamo saučešće porodicama Albanaca koji su ubijeni, i ujedno pozivamo na oprez, jer treba biti spreman na sve scenarije koje spremaju slovenski okupatori– zaključuje se u saopštenju.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(telegrafi.com)

 

1 Comment on "Zahtev OVK makedonskim vlastima: Povucite svoje varvarske formacije iz Kumanova, ne radite isto kao i Srboslovenski varvari!"

  1. Miroslav Jovanović | 10. May 2015. at 16:30 |

    Pa, eti ti propagande: Slovenski okupatori, što znači da su Sloveni dođoši, a Albanci starosedeoci! Izem ti Istoriju, ali ovo će se ponavljati dok svetski gospodari i javno ne kažu da nam tu mesto nije! I sada će glupi Srbi da prihvate ,,jadne izbeglice Albanaca, daće im i dokumenta, prazne kuće, svu pomoć, i za par godina eto ti Albanije u Srbiji-sasvim legitimno!

Comments are closed.