VUČIĆEVE REČI DIRNULE AMBASADORA SAD U BEOGRADU: Evo šta je predsednik Srbije upisao u knjigu žalosti povodom smrti Džordža Buša starijeg

poruka

Foto: Twitter/Usambserbia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u američkoj ambasadi u Beogradu otvorenu povodom smrti 41. predsednika SAD Džordža Buša starijeg.

Ovo je na tviteru objavio ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, napisavši da je “počastvovan ljubaznim gestom Aleksandra Vučića i ljubaznim rečima koje je upisao u knjigu žalosti”.

Aleksandar Vučić je knjigu žalosti upisao sledeću poruku:

“Smrti velikih ljudi uvek ostavljaju prazninu u životu države i njenog društva. Odlazak ovog državnika bez dileme ostavlja prazninu u srcima njegove porodice, ali istovremeno i ponos u njihovim sećanjima. 


Džordž H. W. Buš je bio predsednik kojeg ćemo se sećati kao osobe koja je uspela da zbliži ne samo građane SAD, nego i ljude širom sveta.

OTKRIVAMO Priština dobila šamar od NATO: Katanac na planove o vojsci narednih 10 godina!

Verujem da će se njegovo ime pominjati sa dubokim poštovanjem i među svim građanima SAD koji uživaju benefite njegovih tranformacijskih ideja koja su populčala put do revolucije u ljudskim pravima i stvaranju modernog i naprednog društva.

foto: Twitter/Usambserbia

Predsednik Srbije

A. Vučić”

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)