VUČIĆ VIČE NA TAČIJA: Otkriveno je kako njih dvojica zaista RAZGOVARAJU

Tači

Foto: AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik tzv Republike Kosovo Hašim Tači sastali su se mnogo puta do sada, a uvek su mediji puni natpisa o tome kako dvojica lidera zaista razgovaraju!

Ipak, pravi opis ovih sastanaka i razgovora dao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je posle sastanka sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom rekao do detalja kako izgleda njegov razgovor sa Tačijem:

– Mi kada se vidimo kažemo jedan drugom ’dobar dan, kako ste, laku noć‘, ’što ste uradili ovo ili ono‘ –  rekao je Vučić i dodao:

– Ono što smo nekada imali da se viđamo jednom nedeljno, pa i mesečno, više od godinu dana nema, osim što se vidimo na međunarodnim konferencijama, gde usput ja njemu kažem ’nemojte da izmišljate gluposti oko trovanja‘, a on meni nešto slično, i to je to“, preneo je on dodajući da nema nikakvog pomaka, niti razgovora ni iza zatvorenih vrata – rekao je Vučić.

KONAČAN SPISAK ZABRANJENIH AUTOMOBILA: Srbi će reći zbogom puntu, meganu, astri, golfu 4, a na udaru i petica… (INFO)

Podsetimo još 2014. godine mediji su preneli kako je predsednik Srbije vikao na Hašima Tačija.

Iznerviran konstantnim odbijanjem svakog srpskog predloga od strane kosovske delegacije, prvi potpredsednik Vlade u jednom trenutku povikao je na Hašima Tačija:

– E pa, nećete moći sve da dobijete! Srbija nikada neće priznati vašu nezavisnost, to neka bude jasno! – poručio je Vučić Tačiju.

     

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)