VUČIĆ: “Verujem u pobedu na sledećoj utakmici

predsednik

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je ponosan na građane Srbije koji su i u tuzi zbog poraza u utakmici protiv Švajcarske bili ujedinjeni i dostojanstveni, nikoga nisu vređali, niti pokazali mržnju, a onima koji nas mrze poručio je da slobodno nastave, jer “to govori i o njihovoj i o našoj veličini”.

To je odgovor predsednika Srbije na način na koji su hrvatski i švajcarski fudbaleri proslavili svoje pobede na svetskom prvenstvu u fudbalu, hrvatski uz ustašku pesmu, a Albanci u švajvarskom timu uz provokacije”.

– Ponosan sam na naše građane, jer je naša nacija bila ujedinjena, u tuzi sinoć i mislim da teško da smo ikada bili tužniji. Ali, nikoga nismo vređali i bili smo tužni zato što volimo svoju zemlju, a ne što mrzimo nekog drugog – rekao je Vučić.

„NE NEDOSTAJE MI SRBIJA, RAZMIŠLJAM O GRANITNOM KOSOVU!“ Džaka i nakon meča nastavio sa BESNIM provokacijama (FOTO)

On je ponovio, kao i juče, da ćemo mi podržati naše sportiste, fudbalere.

“Verujem u pobedu na sledećoj utakmici. A i ako ne bude, jednako ćemo da volimo svoju zemlju i uvek da budemo uz svoje sportiste. Ne trebaju nam pesme protiv drugih, mržnja protiv drugih, a oni neka nas mrze. To govori i o našoj i njihovoj veličini”, kazao je on.

Mitrović

Foto: AP/Tanjug

Vučić je rekao da svako sebe neka pronađe.

– Ja ću tu malu prilku imati sutra u Briselu. Svako neka se na svom polju bori, naglasio je on.

Čestitao je braći Rusima na pobedama na Svetskom prvenstvu i poželeo još mnogo uspeha.

(Dnevne.rs/Izvor: tanjug)