Vučić SRDAČNO čestitao Putinu rođendan: Odgovor predsednika Rusije je baš ŠMEKERSKI

Vučić

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i čestitao mu rođendan.

Predsednik Vučić je predsedniku Putinu poželeo dobro zdravlje i srećan život, kao i da, uz mnogo mudrosti, snage i volje, nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika, brani interese Rusije i da bratski ruski narod vodi čvrsto utemeljenim putem napretka.

On je izrazio veliko poštovanje za posvećen rad predsednika Putina, zasnovan na jasnoj viziji i neizmernoj energiji, zahvaljujući kojem Rusija ostvaruje značajan uticaj na međunarodne odnose i čuva mir i stabilnost u svetu.

– Srbija je privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakav je Rusija, a Vi, poštovani predsedniče, zbog ličnog doprinosa jačanju veza naših dveju zemalja, uživate veliki ugled u Srbiji i istinsko poverenje srpskog naroda – naglasio je predsednik Vučić.

IZNENAĐENJE? ‘ZAOBIĐITE ME S PITANJIMA ZAŠTO NISAM PODRŽAO SERGEJA!’ Ivan Ivanović ima jaku poruku za Trifunovića! (VIDEO)

Predsednik Vučić je i ovom prilikom predsedniku Putinu zahvalio na srdačnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Moskvi, jer ukazana mu pažnja pokazuje duboko poštovanje za Srbiju.

– Veoma sam Vam zahvalan za pomoć Rusije u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa, koja se ogleda kroz aktivnu podršku u Ujedinjenim nacijama i svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju – istakao je predsednik Vučić.

ČEKA GA SPECIJALNO IZNENAĐENJE: Vladimir Putin danas puni 66 godina, dirnuće vas način na koji će slaviti

Predsednik Vučić je predsedniku Putinu rekao i da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji. Zahvaljujući na rođendanskim čestitkama, predsednik Putin je još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, rečima: “Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju”.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)