VUČIĆ O MANJE POZNATIM STVARIMA: Jutros mi je tata na posao doneo u šerpici OMILJENO JELO što mi je mama spremila za rođendan!

predsednik

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u Jutarnjem programu na Pinku, gde je sumirao utiske jučerašnjih beogradskih izbora, na kojim je Srpska napredna stranka odnela ubedljivu pobedu.

Vučić je tokom ovog gostovanja izneo jedan detalj iz privatnog života. Naime, jutros ga je, na rođendan, obradovao njegov otac Anđelko, koji je došao kod njega na posao i doneo mu u šerpici omiljenu hranu koju mu je majka napravila.

– Došao mi je otac jutros na posao, pošto neću videti ni oca ni majku opet na rođendan, mnogo sam mator. I majka zna šta volim, i napravila mi je i poslala u onoj šerpici, a otac je doneo. Da ne bude neka tajna, ona to pravi za Svetog Nikolu, neke punjene lignje. Sad mi je otac to doneo u nekom sosu koji najviše volim.

NE ŽELI DA GLUMI TERORISTU OVK ADEMA JAŠARIJA: Rade Šerbedžija ODBIO ULOGU, evo i zbog čega!

-Nije ni važno, u toj šerpici, sad sam ja to doručkovao tamo, i kako mi je tata to doneo, rekao mi je jednu stvar “Znaš sine, nikada nisam pomislio da će ovakvi rezultati da budu” – kroz osmeh je rekao Vučić.

KRENUO U KLADIONICU DA PODIGNE NOVAC, PIJANI KOMŠIJA GA POKOSIO AUTOMOBILOM: Miloš (19) preminuo na mestu, patike su pronađene 100 metara od mesta nesreće

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)