VUČIĆ O KRAĐI GLASOVA: Hajdemo pred kamerama da uradimo OVO (INFO)

izbori

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

On je na pitanje kako komentariše navode izbornog štaba Saše Jankovića da je na izborima potencijalno ukrao 319.000 glasova, to negirao i ocenio da je u pitanju “notorna glupost”

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će da zamoli Republičku izbornu komsiju da javno, pogotovo pred kamerama televizija, izbroji glasove sa predsedničkih izbora održanih 2. aprila.

Vučić je na pitanje kako komentariše navode izbornog štaba Saše Jankovića da je na izborima potencijalno ukrao 319.000 glasova, to negirao i ocenio da je to “notorna glupost”.

 

[adsenseyu4]

Dodao je i da on nikada ništa nije ukrao.

Kako je kazao, matematička računica koju su imali “nije imao ni mali Đokica”, a tako nešto ne bi uradio ni Saša Radulović iz Dosta je bilo.

Podsetimo, izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića saopštio je sinoć da su uvidom u džakove sa izbornim materijalom sa 25 biračkih mesta pribavljeni dokazi o teškim neregularnostima izbornog procesa i potencijalnoj kradji 319.000 glasova.

– Između rezultata fizičkog brojanja glasačkih listića i broja glasova zavedenih u zapisnicima sa biračkih mesta, velika su neslaganja, a zaključak je da je Aleksandar Vučić potencijalno ukrao čak 319.000 glasova na ovim izborima – navedeno je u saopštenju.

Precizira se da je izborni štab Saše Jankovića od RIK-a zatražio uvid u džakove sa izbornim materijalom sa 25 biračkih mesta odabranih po slučajnom uzorku i da su skandalozne nepravilnosti koje su uočene prebrojavanjem glasova.

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]