Vučić: Napravio sam JEDNU GREŠKU! Da nisam, imali bismo 4 puta manji problem

predsednik

Foto: TV Pink Printscren

“Pustili smo sve naše ljude u zemlju”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je tokom borbe sa korona virusom napravio samo jednu grešku.

“Samo sam jednu grešku napravio”, rekao je Vučić, a onda dodao:

“Zbog Ustava… Da je nisam napravio, ne bismo imali ni četvrtinu problema”.

Vučić: Ova 3 grada su najveća žarišta KORONA VIRUSA U SRBIJI (INFO)

Vučić je zatim ortkrio koja je to greška bila:

“Pustili smo sve naše ljude u zemlju”.

SRBIJA JE DOBRA SVIMA SAMO KAD JE TEŠKO

Predsednik je na kraju podsetio gde su sve avioni Er Srbije išli po naše građane, dva puta u Pariz, Amsterdam, Moskvu, Dohu, Istanbul…

“Molim ko Boga te ljude za disciplinu. Pokazali smo koliko Srbija ima veliko srce, jer Srbija je dobra svima samo kad je teško. Zato i jeste jedna jedina, naša otadžbina”, zaključio je Aleksandar Vučić.

“Penzioneri ne izlazite napolje” Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas penzionere da ne izlaze napolje i ocenio da je predlog SzS da se omogući penzionerima da šetaju jedan sat dnevno vrlo neodgovoran. Na pitanje novinara kako komentariše predlog SzS da se penzionerima omogući da u periodu od 18 do 19 časova mogu da šetaju ulicama, Vučić je rekao: “Molim penzionere dan ne izlaze nigde i da ne slušaju ničije predloge. Neću nijednu reč da kažem, ali ako dragi penzioneri poslušate te predloge neće nam biti dovoljni kompletno Lešće, Novog groblje, Centralno i Bežanijsko groblje, biće malo groblja da primi sve nas, ako se takvi savetu budu slušali”, poručio je Vučić.

Prognoza do kraja nedelje: Sneg nastavlja da pada, a u ove krajeve stiže vremenska promena!

Zamolio je sve da ne izlaze sa takvim predlozima u javnost jer tako mogu da navedu nekog da to uradi i pozvao penzionere da samo slušaju svoju državu. Predsednik je upozorio da je svaki penzioner ako izađe opasnost i za sebe i za svakog drugog čoveka. “Molim vas da ostanete kući i slušate državu, a posle toga glasajte za one koji su vam nudili lepši život i sa kojima bi vam bilo možda lakše,ali ko bi preživeo. Samo ostanite kod kuće, ko Boga vas molim”, poručio je Vučić.

     

(Dnevne.rs/Kurir)