Vučić: JEZIVA JE SITUACIJA U CELOJ EVROPI, JA NE ODLUČUJEM, ALI NE VIDIM SMISAO DA ZATVORIMO ŠKOLE (FOTO)

VEST

Dnevne.rs

Nemamo veliki broj mrtvih i hospitalizovanih i naš sistem to zasad podnosi ali je krajnje vreme da počnemo da se ponašamo najodgovornije moguće, rekao je predsednik Vučić..

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se uključio u dnevnik javnog servisa rekavši da je krajnje vreme da počnemo da se ponašamo najodgovornije moguće.

– I dalje to nije tako dramatično, da ne plašimo ljude… Nagoveštavali smo da dolazi teže vreme…

Nemamo veliki broj mrtvih i hospitalizovanih i naš sistem to zasad podnosi ali je krajnje vreme da počnemo da se ponašamo najodgovornije moguće i da budemo svesni da ćemo se suočiti sa tom bolešću – dodao je Vučić naglasivši što je dobro što gradimo bolnice “kao da smo znali” i što će biti gotove do decembra, ali da sada moramo da poradimo na opremi

 Radimo na vakcini da je dobijemo sa svih strana, sa Kinezima, sa Rusima sa Zapadom… Ja sam mislio da će to biti gotovo do oktobra, novembra… dobro je što smo gradili bolnice… Užasna je situacija u celoj Evropi, znate kad imate 200 u Makedoniji to je kao da imate 800 u Srbiji

Na pitanje hoće li se škole zatvarati, Vučić je rekao:

– Nisam deo medicinskog tima, to će oni odlučivati ali ne vidim nekakvog smisla u tome… Nemamo mi dece od 7 do 18 godina koja su ugrožena, veći je problem da oni to ne donesu bakama i dekama. Tu su ugoroženi stariji ljudi, gojazni, dijabetičari, srčani bolesnici – dodao je on.

 

Dnevne.rs, RTS

Be the first to comment on "Vučić: JEZIVA JE SITUACIJA U CELOJ EVROPI, JA NE ODLUČUJEM, ALI NE VIDIM SMISAO DA ZATVORIMO ŠKOLE (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*