VUČIĆ HAPSI ZBOG LOTO SKANDALA: Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)

premijer

– Takvo kršenje poverenja građana je nedopustivo, svi koji su učestvovali znaju gde će da putuju – rekao je premijer

– Takvo kršenje poverenja građana je nedopustivo, svi koji su učestvovali znaju gde će da putuju – rekao je premijer

[adsenseyu5]

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je povodom sinoćnih nepravilnosti u izvlačenju borjeva igre na sreću Loto, da će odgovorati svi koji su učestvovali u ovom izvlačenju brojeva, ukoliko se dokaže da je nepravilnosti bilo.

loptica

 – Stanje u državnoj lutriji je katastrofalno, policija istražuje ovaj slučaj. Takvo kršenje poverenja građana ne može da se dešava, svi koji su učestvovali u prevari znaju gde će da putuju – rekao je on..

Naime, prilikom izvlačenja brojeva, došlo je do zabune zbog koje su neki gledaoci pomislili da je u pitanju prevara.

Foto: lutrija.rs

Prvo su izvučena tri broja regularno, a zatim i četvrti broj – 27. Ipak, na ekranu se pojavio broj 21, a zatim i ispravna cifra – 27.

Naredni broj koji je izvučen bio je onaj koji je već stajao na ekranu – 21.

[adsenseyu1]

O čemu se zapravo radi i kako je došlo do ovakve greške, da li je tehnika zakazala ili je u pitanju neki drugi problem, još uvek nije poznato, ali očigledno je da je i voditeljka emisije ostala poprilično zbunjena.

Pogledajte video i procenite sami:

(Telegraf.rs)

13 Comments on "VUČIĆ HAPSI ZBOG LOTO SKANDALA: Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)"

 1. Alexandar Gemaljevic | 29. јула 2015. at 11:13 |

  Neznam u cemu je problem. Coveku se ucinilo da je umesto 27 bio broj 21 i njega je otkucao. zatim je uvideo da je pogresio i to je popravio. To sto je sledeci broj bio bas 21 je puka slucajnost. Problem je resen.

 2. I JA NEZNAM U CEMU JE TVOJ PROBLEM: STA SE….ES BRE…NJEMU NIJE POSAO( a debelo je placen za to) DA TAMO SEDI I DA NU SE BILO STA UCINI..ILI DA GRESI……ako je pogresio, morao je po protokolu( kao u svakoj drugoj zemlji) da ANULIRA izvlacenje…… i AMIN…..VARKA,PREVARA, LAZ,…i nista drugo

 3. Aleksandre pogledajte jos desetak puta snimak i onda ce da uvidite nesto. Ovdje je i loto-djevojka ostala zbunjena i izgubljena rezijom iza kamere. Ako su izvucena 4 broja, odakle tom muskarcu sto dobacuje pet brojeva i pet izvlacenja kuglica, kad svi vidimo 3 u nizu i cetvrtu u hvatacu. Na kraju kod bas tog petog izvlacenja izlazi bas taj magicni broj 21, broj koji je on nas uvjeravao da vidimo, prije ovog 27. Greske su sasvim moguce kad neko nesto radi, sto svi moramo da prihvatimo. Ali bas uporno ubjedjivanje da je broj 27 broj 21 i ubjedjuívanje da je to peti krug izvlacenja, kad vidimo 4 loptice te brisanje i ispravljanje displeja i bas peti krug izlazi taj magicni broj 21. Mozda vam je koji clan komisije rod ili ta loto dijevojka ili ste koju vise popili pa se i vama prividja ono sto komisija zeli. Ne zelim ni pomisliti u sumnju da ste za ovakvu diskusiju placeni.

  Ali ne pravite sve ljude koji mogu da gledaju ovaj snimak ludim. Zabranite ovaj video snimak i napravite novi snimak za javnost i tako imate vise sansi da ubjedite ljude da su stvarni snimak samo sanjali.

 4. ДРАГАНешковић | 29. јула 2015. at 13:26 |

  А шта то није намештено, на сцени је позориште и сви глуме дата им улога, све пацијенти. позз. ДРАГАН

 5. covek nije kriv naucio je brojeve napamet samo slucajno pomeso redosled
  brojeva tako je kad es uci napamet ako ovo nije prevara onda je lik
  vidovit

 6. Ajde ovako, kada izgovaramo broj dvadesetsedam mnogi cuju kao da je receno dvadesetjedan, najverovatnije tako se i dogodilo pa je tehnicar na grafici napisao ono sto je cuo broj 21.. Kada je tehnicar na grafici video gresku da je umesto 27 napisao 21 pokusao je da popravi , nezna se iz kojih razloga nije obrisao broj 21 pa upisao broj 27 vec je samo dodao broj 27, sada na ekranu imamo pet brojeva 4, 33, 12, 21, 27. i to se videlo na ekranu TV . Nije vazno sta je pisalo na ekranu TV vazno je sta je kamera uhvatila u svoj fokus tj koji su brojevi izvuceni iz bubnja a to su cetri broja 4, 33, 12, 27, upravo te brojeve mogli smo da vidimo kada je kamera fokusirala. Peti broj koji je izvucen bio je 21 , puka slucajnost da je to isti broj koji je upisao tehnicar na grafici. Tako ja vidim stvar , mislim da nije bilo prevare vec tehnicka greska, ostaje samo pitanje da li treba sankcionisati tehnicara grafike a mozda jos nekoga.

 7. REF UM LEKS | 29. јула 2015. at 20:44 |

  -”…Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten?…”- SVAKAKO DA SE IMA KOJEKOJIH PITANJA POSTAVITI, ALI, POŠTO NAS IMA I KOJI NISMO, I NE BI HTJELI BITI NEOZBILJNI, PA BISMO DA PRESKOČIMO PITANJA TAKVE VRSTE, TAKVOG IDIOTSKOG NIVOA I ATMOSFERE DJEČIJEG ZABAVIŠTA! JA BIH DA PRIUPITAM VUČIĆA DALI SMO MI TO U VESTFAŠISTIČKOM PROGRAMU UPUĆIVANJA NA SREĆU, TJ. DA ZABORAVIMO SVE OSTALE TREZVENIJE STVARI, PA I TO DA NAM SE OKOLO SPREMAJU VJEŠALA (” ”?), KAO ‘GENOCIDNOM’ NARODU KOJI, USPUT, SVOJIM OBRAZOM SMETA ‘SVIJETLOJ’ ISTORIJI VESTFAŠISTA?!!!

 8. 100 posto namestaljka

 9. ako ti Aleksandre !ne znas u cemu je problem onda si ti stvarno nisi normalan –

 10. Ovako nesto da se desi bilo gde na zapadu svi bi leteli napolje i pravo u “bajkuk” ovo je stvarno mizerija ocigledna pljacka jer silnici se ne plase nikoga?!

 11. Verovatnoca je jako mala da se nakon “greske” i najave broja 21 bas taj broj pojavi, mislim da je verovatnoca da se to desi 0,000001 red velicine.
  A verovatnoca da je loto namesten je u Srbiji ipak znatno veca (nazalost).
  Ukratko – ovi sto diskutuju u ubedjuju nas da je to “puka slucajnost” su verovatno placeni da to rade i stite tu bandu oko loto namestanja.

 12. реф ум лекс | 3. августа 2015. at 14:54 |

  ма, гањаћемо ми ту срећу …! а и шта би друго радили у овој ЕУ штали … док чекамо да нам припреме нови јасеновац, шушњаре, …овај пут као геноцидном народу! ето, тај придјев нам удјелише на наше очи, … па кажу, ако је и од њи’, пуно је! зато су нам сада пустили срећу ко механичког зеца тркаћим цукама … док они спреме то, … тамо!

Comments are closed.