VUČIĆ BESAN NA HAŠKI TRIBUNAL: Odluka o Šešelju je NEMORALNA!

premijer
– Nisam u situaciji da sakrijem ljutnju na vest zbog nemoralne odluke koju su doneli. Narednih dana izjasnićemo se o tome – rekao je premijer Srbije

lada Srbije će se narednih dana izjasniti povodom zahteva Žalbenog veća da se opozove odluka o puštanju na privremenu slobodu lidera radikala Vojislav Šešelja, poručio je premijer Aleksandar Vučić.

Vojislav Šešelj odgovara: Neće me lako uhapsiti, neka dođe Žandarmerija da bije!

– Nisam u situaciji da sakrijem ljutnju na vest zbog nemoralne odluke koju su doneli. Narednih dana izjasnićemo se o tome – kazao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

Vučić je rekao da ne misli da je Šešelj tema, dodavši: “Kada bih sada izgovorio sve što osećam neko bi pomislio da nisam uspeo da suzdržim bes zbog nemoralnih odluka koje su neki doneli“.

[adsenseyu4]

Premijer je primetio i da je očigledno da njegov govor povodom obeležavanja godišnjice bombardovanja 24. marta, ispred zgrade Generalštaba, nije naišao na opšte simpatije u svetu.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

– Ali ja ne želim da menjam ni svoje srce, ni svoj um ni svoj obraz. Te hoću da upozirim da moj ponos i moj moral kao i stabilnost Srbije nemaju cenu – rekao je Vučić.

Žalbeno veće Haškog tribunala zatražilo je od Pretresnog veća da hitno opozove odluku o privremenom oslobađanju lidera SRS Vojislava Šešelja i naloži mu da se vrati u pritvorsku jedinicu Tribunala u Sheveningenu, saopštio je danas Haški tribunal.

Šešelj je danas izjavio da se neće dobrovoljno vratiti u Haški tribunal i da ostaje pri svemu što je govorio od kada se vratio u Beograd.

[adsenseyu1]

(Telegraf)

 

 

1 Comment on "VUČIĆ BESAN NA HAŠKI TRIBUNAL: Odluka o Šešelju je NEMORALNA!"

  1. mile zvezdas | 30. March 2015. at 22:10 |

    ni ja se nebih vratio koliko ubiica ima samo okupator sveta koji nikom nista ne odgovaraju a pobili su na hiljade ljudi prvi im je klinkton i vesli klark pa baba olbrajt debilcina oni mogu da ubijaju koga hoce i nikom nista

Comments are closed.