VRNJAČKA BANJA U NEVERICI: Zaklao oca, a reči kojima se PRAVDA NA SASLUŠANJU su JEZIVE (INFO)

auto

Foto: Fonet

Ivan Grujić (27) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio oca Sašu (52) u porodičnom stanu u Vrnjačkoj Banji. On se na saslušanju branio da je oca ubio u samoodbrani. Obračun se dogodio u subotu oko 13 časova, a zločinu je prethodila svađa između između oca i sina.

– Ivan i njegov otac su se raspravljali, a sin je iznenada zgrabio nož i izbo oca osam puta po grudima i stomaku. Nesrećni čovek, iako ranjen, uspeo je da se dovuče do terase i počne da doziva pomoć – kaže izvor “Srpskog telegrafa” iz istrage.

Prolaznici su odmah reagovali i pozvali policiju i Hitnu pomoć.

[adsenseyu5]

– Vikao je: “Zovite Hitnu pomoć, spasite me!” Bio je sav krvav! Njegove vapaje začuli su gosti kafića koji se nalazi ispod njegovog stana – ističe izvor.

Policajci su u stanu zatekli sina s nožem u rukama. Nije pružao otpor, pa su mu na ruke stavljene lisice. Izbodeni otac ležao je u lokvi krvi i hitno je prevezen u bolnicu u Kraljevu.

Nažalost, izgubio je dosta krvi i podlegao je povredama ubrzo po prijemu.  Ivan Grujić se na saslušanju branio da je oca ubio u samoodbrani.

LETOVANJE U ALBANIJI JE JEFTINO: A kada čuju SRPSKI jezik…

– Odmah je priznao da je usmrtio Sašu, ali nije želeo detaljno da objašnjava šta se tačno dogodilo. Izjavio je da je reč o porodičnoj svađi i da ga je otac napao, pa je zgrabio nož i izbo ga da bi se navodno odbranio. Bio je uplašen, a više puta je ponovio: “Samo sam se branio! Tata me stalno grdio i govorio mi da sam neradnik.” Izgledalo je kao da se kaje – priča izvor iz istrage.

Prema rečima sagovornika, otac i sin su se i ranije svađali, a ubijeni Saša nedavno je prijavio Ivana policiji.

– Nakon jedne žučne rasprave Ivan je nasrnuo na Grujića, pa je intervenisala i policija. Posle toga nisu razgovarali – naveo je izvor.

NOVI ZAKON O SAOBRAĆAJU: Vozači, više nećete smeti da radite ništa od ovoga! (INFO)

Komšije porodice grujić su u šoku i ne mogu da veruju da je Ivan bio sposoban da naudi ocu.

– Nikad nisu pravili nikakve probleme. Saša je bio dobar čovek. Velika tragedija – priča komšija.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]