Vremenski preokret: RHMZ UPRAVO IZDAO PROGNOZU ZA NAREDNU NEDELJU (INFO)

horoskop

pixabay

Vetar slab i umeren, jugoistočni

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i veoma toplo.

Posle podne uz promenljivu oblačnost s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na zapadu, jugozapadu i jugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar slab i umeren, u juznom Banatu povremeno jak, jugoistočni.Jutarnja temperatura od 15 do 22 stepena, najviša dnevna od 31 do 34, a na snazi je žuti meteoalarm.

Žuti meteo alarm – Vreme može biti opasno. Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene,ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

“ZAMKA ZA TURISTE” Dve velike prevare koje mogu da vam se dogode na Tasosu i Sitoniji

U Beogradu takođe pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne uz promenljivu oblačnost na širem području grada moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

Vetar slab i umeren, jugoistočni.Jutarnja temperatura oko 22, najviša dnevna oko 33 stepena.Narednih dana pretežno sunčano i toplo s najvišom temperaturom od 31 do 35 stepeni.

Pocetkom sledeće sedmice, posle podne na zapadu, jugozapadu i jugu, uz promenljivu oblačnost ponegde s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

     

(Dnevne.rs /alo /Izvor: Tanjug/D.S.)