VOLITE SE, A NE ŽIVITE U ISTOM GRADU? Ovo je 6 načina kako da vaša veza opstane (INFO)

ljubav

Foto ilustacija: Dnevne.rs /pixabay

Komunikacija je svakako ključ svakog dobrog odnosa, pa i vaše veze na daljinu. Poruka za lep početak dana ili slatke snove je neophodna za uspeh

Kada vi pijete jutarnju kafu, on već završava sa poslom, dok vi radite, on je sa društvom – daleko od vas.

 Veze na daljinu je teško održati, ali ako se potrudite one zapravo mogu da uspeju i da prerastu u nešto čvrsto i predivno, prenosi Cosmopolitan.rs.

[adsenseyu5]

Komunikacija

Ovo je svakako ključ svakog dobrog odnosa, pa i vaše veze na daljinu. Kilometri vam neće predstavljati nikakvu prepreku ukoliko vas dvoje stvorite naviku da pričate – sms poruke, telefonski razgovori, društvene mreže. Bitno je da održite komunikaciju na adekvatnom nivou, kako ne biste osetili odsustvo onog drugog.

NEVEROVATNA SCENA: Pogledajte kako je ovca odbranila svoju jagnjad od zveri (VIDEO)

Ukoliko bilo koje od vas dvoje u određenom trenutku ne uspe da se javi na telefon, uloguje na Fejsbuk ili bilo šta slično, ne paničite i ne okrećite se negativnim mislima – sutra ćete se čuti.

Seksualna želja ne sme da nestane

Bez obzira koliko često se viđate morate da se potrudite da održite hemiju. Kad god se vidite budite sređeni i ženstveni, učinite i da se on tako oseća. Zavodite ga i recite mu koliko ga želite i uradite „ono“ kad god vam se ukaže prilika – i gde god.

Kada niste jedno pored drugog zavodite ga sms porukama! Iako vam bude neprijatno da održite „prljavu komunikaciju“ indirektan način komuniciranja briše vašu sramežljivost. Pošaljite mu poruku u kojoj ćete nagovestiti da upravo nanosite losion na telo nakon tuširanja, ili da oblačite one svilene gaćice koje mu se dopadaju.

[adsenseyu1]

Ne prepuštajte se očaju

Biće dana kada će jedno od vas dvoje imati puno obaveza i neće uspeti da posveti vreme vezi. Ne očajavajte. Idite u teretanu, na manikir, na piće sa društvom, sredite kuću, uradite piling, idite na bazen, u šetnju – i sa osmehom čekajte sledeći poziv i susret. Ne dozvolite da život živite od jednog do drugog viđanja ili telefonskog razgovora sa njim. Ispunite vreme sitnicama i učinite sebe srećnom devojkom koju će on obožavati.

Vaši zajednički prijatelji

Potrudite se da održavate kontakt kako sa svojim, tako i sa njegovim prijateljima koje dobro poznajete. Ne budite previše napadne. Na ovaj način „urezaćete“ im se u pamćenje i kada vaš dragi bude komunicirao sa prijateljima razgovor neće proći bez pominjanja vašeg imena!

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. DECEMBRA 2017: Iznenadna veza za Jarca, Rak sentimentalan, Strelac impresionira mnoge (ASTROLOGIJA)

Poslužite se vizuelnim trikovima

Recimo, vašeg dragog videćete tek za osam nedelja. Pokušajte sledeće – kupite osam razglednica (odštampajte osam fotografija grada u kojem je on trenutno) i postavite ih na vidno mesto u sobi. U blizini neka se nađe injegova fotografija.

[adsenseyu5]

To će vam stvoriti memorijsku belešku da je on daleko, ali jednom nedeljno skinite po jednu fotografiju – vizualizacija situacije učiniće da vam vreme rastanka deluje kraće. Ukoliko ovo smatrate smešnim, pronađite bilo koju formu vizuelnog „odbrojavanja“. Biće od pomoći.

HOROSKOP ZA SUTRA (16. decembar 2017): Ovaj aspekt traje kratko, ali je jak i donosi prilike za velike promene, drznite se na nešto hrabro i nesvakidašnje… (ASTROLOGIJA)

Slatka iznenađenja

Poruka za lep početak dana ili slatke snove je neophodna za ovakvu vezu. Osim toga navedite ga da vas iznenada obaspe pažnjom – „Nedostaješ mi“, „Jedva čekam da te zagrlim“ i slično.

Ovakve njegove poruke uliće vam snagu ivolju da vezu održite i da biste to dobile jednostavno mu recite da želite sitna iznenađenja.

Naravno, ovo nećete zahtevati, već mu recite: „Dragi, razumem da ceo dan provodiš u kancelariji, ali zamisli kakav osmeh nabacim kada mi stigne tvoja poruka da ti nedostajem.“

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Cosmopolitan.hr)

[adsenseyu2]