Vojislav Šešelj otkrio JEDINI NAČIN kako je Praljak uneo bočicu u sudnicu

Praljak

Foto: Tanjug/Kurir; Printscreen/youtube

Nakon što je čuo da je osuđen na 20 godina zatvora, general Slobodan Praljak popio je nešto iz male bočice, seo na svoju stolicu i odmah poprimio izgled lica kao da je u bolovima i mukama. Kako je i njemu suđeno u Haškom tribunalu, lider SRS Vojislav Šešelj, u izjavi za Srbiju danas, objasnio koji je jedini način da se u sudnicu unese neka bočica.

S obzirom da je to da je Haški tribunal veoma obezbeđen sud, postavlja se pitanje kako je uopšte Praljak mogao da unese nešto u sudnicu.

Šešelj kaže da se i sam isto to pitao. Kako je bio tamo, zna proceduru i kaže da postoji samo jedan način kako je mogao tako nešto i uopšte bilo šta da unese unutra.

[adsenseyu5]

– Veoma temeljito pretresaju i kad te dovode u sud i kad te odvode, i cipele se skidaju i opipavaju te. I ja se pitam kako je mogao da unese. Ne verujem da mu je to dostavljeno u sudu. Jedino kako je mogao da unese jeste da veže bočicu za genitalije, jer je to jedini deo tela koji nam nisu dodirivali – objasnio je Vojislav Šešelj.

Praljak se nalazi među šest hrvatskih političara kojima međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije, sudi zbog optužbi za ratne zločine u ratu u Bosni i Hercegovini.

SKANDALOZNE ŠALE NA RAČUN SAMOUBISTVA PRALJAKA: Nazdravljaju mu uz rakiju, podsećaju na Kecmanovu trojku… (FOTO (VIDEO)

Pažnju javnosti je privukao kada se 1991. posle izbijanja rata priključio kao dobrovoljac snagama HV i formirao jedinicu sastavljenu od zagrebačkih umetnika i intelektualaca sa kojom je zauzeo položaje u Sunji.

SAMO JEDAN OTROV DELUJE TAKO BRZO: Toksikolog Dragan Joksović o tečnosti koju je popio Praljak u sudnici

29. maja 2013. osuđen je na 20 godina zatvora zbog ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:SrbijaDanas)

[adsenseyu2]